caixa popular

L'Exposició del Ninot obri les seues portes al públic el diumenge

Els assistents seran els encarregats de triar als ninots indultats de les Falles 2018

L'Exposició del Ninot obri les seues portes al públic el diumenge
29/01/2018 -

Comença el compte arrere per a les Falles 2018. I és que cada vegada estan més a prop una de les festes més característiques de la nostra terra. Així, aquest divendres, 2 de febrer, a les 19.00 hores, s’inaugurarà oficialment l’esperada Exposició del Ninot de València que, com l’any passat, se situarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Aquest esdeveniment, cada any, anuncia l’arribada de les Falles, per la qual cosa s’ha convertit en una de les cites imprescindibles per als valencians.

A la inauguració, assistiran les falleres majors de València, juntament amb la seua cort d’honor i les diferents autoritats, que realitzaran el tall de la cinta. En finalitzar, i després de realitzar el recorregut per la Sala Arqueries del Museu Príncipe Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències, els assistents gaudiran d’un sorprenent espectacle pirotècnic amb efectes de llum i color.

No obstant això, l’Exposició del Ninot no s’obrirà al públic fins al diumenge, 4 de febrer, i romandrà oberta fins al 15 de març. Durant aquest període de temps, serà el mateix públic l’encarregat de triar, amb els seus vots, al ‘ninot indultat’ infantil, fins al 14 de març, i el ‘ninot indultat’ de la falla gran fins al 15 de març.

Encara es desconeixen els horaris de visita per a aquesta exposició, que permet conéixer amb antelació el treball realitzat pels diferents artistes fallers. No obstant això, tot apunta al fet que es repetiran els de l’any passat, és a dir, de dilluns a dijous de 10.00 a 20.00 hores, i de divendres a diumenge de 10.00 a 21.00 hores.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 13 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats