25n
25N
25N

Més de 85.000 persones han passat per l'Exposició del Ninot

Més de 85.000 persones han passat per l'Exposició del Ninot
24/03/2017 -

85.150 persones han visitat enguany l’Exposició del Ninot, que per segon any consecutiu ha sigut acollida pel Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, entre la primera setmana de febrer i la vespra de la nit de la Plantà. Aquestes dades representen un lleuger increment (+3,52%) respecte a les 82.255 persones que visitaren la mostra en 2016 i comporten també un augment de l’import recaptat, fins a aplegar als 153.635,6 euros, donat que el volum major de visitants s’ha produït tant pel que fa a membres de comissions falleres com a veïns, veïnes i turistes que han adquirit entrada.

Per un costat, 64.371 persones s’han fet amb una entrada per poder contemplar la mostra d’obres d’art presentades per les comissions i els artistes fallers per optar a l’indult a través del vot popular. Això comporta un increment de més de mig miler de persones respecte a l’exercici anterior. D’una altra banda, 20.779 fallers i falleres han visitat l’exposició enguany, un 12,65% més d’integrants de comissions falleres que l’any passat.

“Per segon any consecutiu hem fet possible que una exposició d’obres d’art no es fera en una carpa sinó en un museu visitat per milers de persones al llarg de l’any. Mesures com aquesta són les que acosten el reconeixement de les obres dels artistes fallers a l’excel·lència que mereix cadascun dels elements clau de les Falles, que les han portades a la merescuda consideració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat”, ha afirmat el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset.

Durant aquesta edició, el cap de setmana del 4 i el 5 de març va ser el de major afluència, amb un total de 15.574 visitants, dels quals 7.781 van ser integrants de comissions falleres i uns altres 7.793 van ser persones que varen adquirir la seua entrada prèviament. Diumenge 5 de març, de fet, es va aconseguir superar la xifra de les 4.000 entrades, amb un total de 4.105, una fita que es va repetir dissabte 11 de març, quan 4.057 persones van adquirir una entrada per veure l’Exposició del Ninot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dos =

museo prehistoria