L'exposició "La Memòria del Regne" de l'Ajuntament d'Ontinyent duplicarà l'horari de visita durant els mesos d'estiu

L’exposició dels 600 anys de la Generalitat Valenciana compta amb documents, arxius, monedes, escuts i símbols

L'exposició "La Memòria del Regne" de l'Ajuntament d'Ontinyent duplicarà l'horari de visita durant els mesos d'estiu
10/07/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha duplicat l’horari de visita de l’exposició “La Memòria del Regne”, commemorativa dels 600 anys de la Generalitat Valenciana, durant els mesos de juliol i agost. Així, l’exposició, que compta amb originals i reproduccions de diversos documents, arxius, monedes, escuts i símbols, es podrà visitar aquests dos mesos de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores, i de dimarts a dissabte, també de 18.00 a 21.00, estant tancada diumenges i festius. Posteriorment, es recuperarà l’horari de vesprada fins al seu tancament, previst per a l’11 d’octubre.

El regidor de Biblioteca, Museus i Casa de Cultura, Ferran Gandia, explicava que “es tracta d’una exposició de gran interés, que estem acollint des de finals d’abril i que va donar relleu a la Casa de Cultura a Memòria de la Modernitat. Amb aquesta exposició, els ontinyentins i ontinyentines poden veure de ben a prop escuts, símbols i documents que plasmen la història dels valencians i valencianes, i tot sense eixir d’Ontinyent”, destacava.

L’exposició està organitzada des de tres prismes: els documents i arxius; les monedes i els escuts, a través dels quals es fa un recorregut per la història de la institució, incloent-hi el “Llibre de privilegis”, on es va aprovar la constitució de la Generalitat com una institució permanent; o el “Llibre de matrícula militar”, de 1510, una relació dels nobles i cavallers de l’antic Regne de València; a més de cartes manuscrites i expedients.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − onze =

Bonica fest 2019
turismo salou