25n
25N
25N

L'exposició "La Memòria del Regne" de l'Ajuntament d'Ontinyent duplicarà l'horari de visita durant els mesos d'estiu

L’exposició dels 600 anys de la Generalitat Valenciana compta amb documents, arxius, monedes, escuts i símbols

L'exposició "La Memòria del Regne" de l'Ajuntament d'Ontinyent duplicarà l'horari de visita durant els mesos d'estiu
10/07/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha duplicat l’horari de visita de l’exposició “La Memòria del Regne”, commemorativa dels 600 anys de la Generalitat Valenciana, durant els mesos de juliol i agost. Així, l’exposició, que compta amb originals i reproduccions de diversos documents, arxius, monedes, escuts i símbols, es podrà visitar aquests dos mesos de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores, i de dimarts a dissabte, també de 18.00 a 21.00, estant tancada diumenges i festius. Posteriorment, es recuperarà l’horari de vesprada fins al seu tancament, previst per a l’11 d’octubre.

El regidor de Biblioteca, Museus i Casa de Cultura, Ferran Gandia, explicava que “es tracta d’una exposició de gran interés, que estem acollint des de finals d’abril i que va donar relleu a la Casa de Cultura a Memòria de la Modernitat. Amb aquesta exposició, els ontinyentins i ontinyentines poden veure de ben a prop escuts, símbols i documents que plasmen la història dels valencians i valencianes, i tot sense eixir d’Ontinyent”, destacava.

L’exposició està organitzada des de tres prismes: els documents i arxius; les monedes i els escuts, a través dels quals es fa un recorregut per la història de la institució, incloent-hi el “Llibre de privilegis”, on es va aprovar la constitució de la Generalitat com una institució permanent; o el “Llibre de matrícula militar”, de 1510, una relació dels nobles i cavallers de l’antic Regne de València; a més de cartes manuscrites i expedients.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dos =

CCCC
activem alfafar