25n
25N
25N

L'exposició #Noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ arriba al gener a tres centres juvenils, tres instituts de Secundària i dos centres culturals

L'exposició #Noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ arriba al gener a tres centres juvenils, tres instituts de Secundària i dos centres culturals
02/01/2020 -

L’exposició itinerant #Noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) recorre al llarg del mes de gener de 2020 tres espais juvenils tres instituts d’ensenyament secundari i dos centres culturals en els municipis del Campello, Palma de Gandia, Guadassuar, Tavernes de la Valldigna, Serra. Segorbe, Cox i València

L’exposició del programa ‘M’importa. Educació en Valors’ de l’IVAJ consta d’uns 20 panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones.

La mostra es pot visitar en l’hemeroteca del Centre Social ‘El Barranquet’ del Campello fins al 14 de gener i en el Centre Juvenil-Casa de Cultura de Palma de Gandia del 14 al 19 de gener.

El centre cultural de Guadassuar l’exposa del 15 al 27 de gener i l’IES La Valldigna a Tavernes de la Valldigna la rep del 16 al 23 de gener.

L’Espai Jove de Serra mostra ‘#Noemtoqueselwhatsapp’ del 20 al 27 de gener i del 27 al 31 de gener es pot visitar en l’edifici Glorieta de Segorbe.

Finalment, del 28 de gener al 6 de febrer estarà en l’IES de Cox i en l’IES Ramón Llull de València.

En la web de l’IVAJ s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició al correu cultura_ivaj@gva.es.

Des de la seua posada en marxa, les exposicions itinerants han recorregut prop de 200 localitzacions de la Comunitat Valenciana.

A més, l’IVAJ posa a la disposició d’ajuntaments, instituts, centres socials i juvenils, una guia didàctica ‘#Noemtoqueselwhatsapp’, un recurs de la sèrie ‘M’importa’ que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent