25n
25N
25N

Artistes emergents reflexionen sobre identitats polítiques

Artistes emergents reflexionen sobre identitats polítiques
15/12/2017 -

Fins al 27 de gener de 2018 el centre d’innovació Las Naves acull l’exposició Kapital 03/ Biòtop(s) i Identitats Polítiques, comissariada per Mau Monleón i que reuneix els treballs d’estudiants que han realitzat el Màster en Producció Artística de la Facultat de Belles Arts des de l’assignatura Art i Activisme i/o l’assignatura Tàctiques d’Intervenció de l’Art Públic.

La destrucció de l’horta valenciana, l’exhibició de la intimitat en Instagram i la migració són algunes de les qüestions tractades a l’exposició Kapital 03/ Biòtop(s) i Identitats Polítiques, en la qual dones i homes reflexionen sobre les identitats polítiques i les seues implicacions, com la mobilització col·lectiva i la presa de posicions respecte a qüestions polítiques.

La relació de les persones amb l’espai públic, la identitat de gènere com a construcció política per al control social i la visibilització de les dones musulmanes a València són alguns dels temes que aborden els treballs exposats.

Les i els artistes que mostren els seus treballs en Las Naves són: Azucena Abril, Gloria Torres, Andre Plube, B.Y.E, Anaïs Florin, Marta F. Gimeno, Rodolfo Muñoz, Almudena Soullard, Fran Rubio, Natividad Soriano i Michael Urrea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − set =