25n
25N
25N

Una exposició recorre la história de la Policia Local

Una exposició recorre la história de la Policia Local
15/02/2017 -

La Policia Local i la Universitat de València inauguren hui, 15 de febrer, una exposició organitzada dins de les activitats previstes en la càtedra PROTECPOL que les dues entitats van subscriure recentment amb la finalitat de millorar la seguretat ciutadana. L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de l’alcalde, Joan Ribó, la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, els vicerectors de la Universitat, Jorge Hermosilla i Guillermo Palao, i la directora de la càtedra i comissària de l’exposició, Paz Lloria, entre altres autoritats.

“És una exposició que reflecteix el passat i el present de la Policia Local, així com el treball de recerca sobre seguretat ciutadana que realitza la Universitat de València”, ha explicat Anaïs Menguzzato. Per a la regidora de Protecció Ciutadana, aquesta mostra “ens acosta d’una manera senzilla i didàctica a la càtedra que la Policia Local i la Universitat de València van subscriure amb la finalitat de millorar les condicions de vida dels i de les habitants de València en matèria de seguretat ciutadana”.

L’exposició recorre, en una dotzena de panells, la història i l’evolució de la Policia Local, així com l’activitat de tots aquells instituts d’investigació de la Universitat de València en relació amb la seguretat ciutadana. Podrà visitar-se al Saló de Cristall de l’Ajuntament fins al pròxim 28 de febrer, dia a partir del qual iniciarà el seu recorregut pels diferents districtes de la ciutat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 1 =

museo prehistoria