L'exposició de Harry Potter es prolonga a València fins a l'11 d'agost després de vendre més de 175.000 entrades

L'exposició de Harry Potter es prolonga a València fins a l'11 d'agost després de vendre més de 175.000 entrades
05/06/2019 -

L’exposició ‘Harry Potter: The exhibition‘, que es pot veure en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, s’amplia fins a l’11 d’agost després d’haver venut més de 175.000 entrades.

Així ho han comunicat els responsables de la mostra, que han subratllat que, d’aquesta manera, els fans de la saga de Harry Potter “podran gaudir un mes més d’aquesta exposició a València, l’única ciutat a Espanya on podrà contemplar-se l’exposició enguany”.

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els visitants poden admirar en primera persona centenars d’objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga després del vestuari, l’attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula”. Sold Out i Encore s’han associat amb GES per a presentar l’exposició en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Des de la seua “reeixida” estrena en el Museu de Ciència i Indústria de Chicago en 2009, l’exposició ha visitat ciutats a tot el món, incloent-hi Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, Edmonton, Suècia, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Utrecht, Milà i Postdam, i ha rebut a més de 5,4 milions de visitants, recorden.

Com a novetat, l’exposició a València inclou un nou decorat, que s’exposa per primera vegada a Espanya, amb attrezzo i vestuari dels últims a entrar en el Món Màgic, Animals Fantàstics: Els Crims de Grindelwald. Els vestits exposats inclouen els usats per Eddie Redmayne, que interpreta a Newt Scamander així com per Jude Law, que dóna vida al personatge d’Albus Dumbledore, dècades abans de convertir-se en Director de Hogwarts, i per Johnny Depp, que interpreta al poderós mag Fosc Gellert Grindelwald.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 2 =

turismo salou