25n
25N
25N

L'exposició 'Fotografia confinada' arriba al Moll dels Borja

L'exposició 'Fotografia confinada' arriba al Moll dels Borja
23/07/2020 -

El Moll dels Borja acull des de hui i fins al final de la temporada estival l’exposició itinerant “De la pantalla al carrer. Imatges del confinament”, una mostra homenatge a la ciutadania davant la Covid-19.

Totes les fotografies formen part del taller “Fotografia Confinada” del projecte #CulturaACasa, que ha portat a terme la Regidoria de Cultura durant els mesos de confinament per la Covid-19. El taller ha estat dirigit pel professor de la UPG, Pere Huerta. La mostra inclou més d’un centenar de fotos del veïnat que han participat en el projecte.

Les fotografies estaran impreses en lones de 2×2 metres i en la selecció s’ha primat la representació de totes les estètiques dels set tallers de fotografia o la representació de la imatge de Gandia buida.

exposició fotografia Gandia

Nahuel González, regidor de Cultura ha afirmat que “estem molt contents que aquesta exposició vinga a la platja. És un símbol de les setmanes difícils que vam viure Gandia i hui està ací a petició del regidor de turisme i de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant” “Pretenem que totes les persones que ens visiten puguen gaudir de la Cultura a través de la fotografia amateur i feta pels veïns de la ciutat. És un més dels molts al·licients que té Gandia per oferir als nostres visitants”.

Per la seua banda, Vicent Mascarell ha destacat que aquesta iniciativa aproxima la cultura a la platja. “És un bon complement per a un dia de sol i platja. Sempre ho diem, Gandia no només té una magnífica platja i la nostra intenció és que els visitants també coneguen la nostra oferta cultural malgrat les circumstàncies. Aquestes fotos reflecteixen el que tots hem passat durant el confinament d’una manera realista”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + quinze =

CCCC
torrent