25n
25N
25N

Exposició 'Fotciència 15' en el Museu de Ciències Naturals

Exposició 'Fotciència 15' en el Museu de Ciències Naturals
28/12/2017 -

La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha visitat aquest matí l’exposició “Fotciència 15” que es pot visitar en el Museu de Ciències Naturals de l’Ajuntament de València fins al pròxim dia 14 de gener. La mostra, produïda pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), amb la col·laboració de la Fundació Jesús Serra, recull una selecció de 50 fotografies de les més de 400 presentades al certamen FOTCIÈNCIA que convoca el CSIC, i en el qual cada any un jurat compost per investigadors, gestors, divulgadors de la ciència i fotògrafs, tria les millors fotografies i selecciona mig centenar pel catàleg i l’exposició itinerant.

Les obres seleccionades per a Fotciencia 15, que apropen la ciència i la tecnologia als ciutadans mitjançant una visió artística, han estat elegides tant pel seu valor científic, com pel divulgatiu i l’artístic, i s’acompanyen d’un comentari escrit pels mateixos autors sobre el fet científic que il·lustren.

Les instantànies reproduïdes són la finestra des de la qual l’espectador treu el cap al treball de l’investigador, a les aplicacions científiques dels seus descobriments, a la biodiversitat del món que ens envolta i fins al que amaga el més diminut, el món “micro” amb instantànies que ens mostren una realitat imperceptible als nostres sentits.

De fet, la regidora Tello, ha explicat que “es tracta d’una col·lecció de fotografies per a tots els públics, que aporta coneixements científics molt interessants i que s’enquadra perfectament en el marc del Museu de Ciències Naturals de l’Ajuntament de València. Per això, anime a entrar a visitar-la a totes les persones que entren als jardins de Vivers de la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − nou =