25n
25N
25N

'Des de la meua finestra', la mostra que recull les il·lustracions del confinament

L’exposició ‘Des de la meua finestra’ es podrà visitar a la sala Zero del Centre del Carme fins a finals d’agost

'Des de la meua finestra', la mostra que recull les il·lustracions del confinament
02/06/2020 -

El director del Centre del Carme, José Luís Pérez Pont, ha presentat l’exposició ‘Des de la meua finestra’, composta per les il·lustracions que han marcat el confinament. Il·lustradors, dissenyadors i arquitectes, però també famílies han transformat les seues finestres en espais de creativitat. Ara, tot aquest art que ha plantat cara a la Covid-19 es conjumina en una exposició que es podrà visitar, a la sala Zero del Centre del Carme, fins a finals del mes d’agost.

A la presentació d’aquesta mostra tampoc han faltat les coordinadores d’Arquitectures, Silvana Andrés i Sonia Rayos, així com les artistes Dolores Furió i Ángeles López, que han volgut traspassar les finestres per a recrear, també, l’interior de les llars i integrar, així, “el públic i el privat, la qual cosa es veu i el que s’intueix”.

‘Des de la meua finestra’ ha sigut “una peça clau” llançada per l’equip de mediació del CCCC, que ha mostrat una nova forma de participació i connexió amb el públic. A aquesta invitació per a crear intervencions efímeres en les finestres “s’han unit 50 creadors, dissenyadors o arquitectes que, des de les seues cases, han contribuït al creixement d’aquest projecte”, ha apuntat José Luís Pérez Pont.

I és que del que es tractava, com han assenyalat Silvana i Sonia, era de “democratitzar la creativitat. No hi ha distinció entre artistes reconeguts i, per exemple, un xiquet de 4 anys. Amb aquesta mostra, no sols llancem un missatge que la creativitat és un patrimoni de tots, sinó que el Centre del Carme és també la casa de tots”.

A través de les finestres, hem somiat. I a través de la creativitat, hem treballat amb les emocions, i no feia falta res més enllà que un traç o un carbonet”. Ara, l’art de les finestres es trasllada a la sala Zero per a recordar que, durant el confinament, la creativitat no sols ens ha acompanyat, sinó que ens ha permés viatjar a través de l’art.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − tres =