25n
25N
25N

L'Exposició del Ninot es pot continuar visitant fins a aquest cap de setmana

El Ninot Indultat 2020 es coneixerà el dilluns, 16 de març, tal com ha anunciat Galiana

L'Exposició del Ninot es pot continuar visitant fins a aquest cap de setmana
12/03/2020 -

El món faller ha patit un dur impacte emocional, i també econòmic, després de la notícia de l’ajornament de les Falles 2020 com a mesura preventiva davant la ràpida propagació del coronavirus. Una decisió que ha portat a l’Ajuntament de València i a les comissions falleres a haver de suspendre tots els actes programats. Tot, excepte un, l’Exposició de Ninot de València 2020.

Tal com ha informat el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, l’Exposició del Ninot continua oberta al públic a la sala Arqueries de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Aquesta exposició, on es pot veure una xicoteta pinzellada de tot el treball que realitzen els artistes fallers, ultimes els seus dies de visita. I és que serà aquest cap de setmana quan les seues portes es tanquen fins a l’any que ve.

D’aquesta manera, i atés que seria molt difícil mantenir el secret fins a juliol, aquest dilluns, 16 de març, Carlos Galiana anunciarà al Ninot Indultat 2020, tant del monument infantil com del gran. Encara es desconeixen els detalls de com es realitzarà aquest lliurament de premis, però, almenys, les comissions falleres afortunades podran gaudir d’un dels moments més esperats en aquests dies tan tristos per al món faller.

El lliurament de premis als Ninots Indultats 2020 es podrà dur a terme, ja que es disposa dels vots dels visitants que han anat passant per l’Exposició del Ninot, i que han anat triant al seu preferit per a salvar-se de la cremà, i passar a formar part de la col·lecció exclusiva del Museu Faller de la ciutat.

La resta d’actes fallers, així com el lliurament dels premis als millors monuments, hauran d’esperar fins al mes de juliol. I és que com va anunciar el consistori, les Falles de València 2020 se celebraran del 15 al 19 de juliol. De fet, com ha explicat el president de la Interagrupació de Falles, s’ha establit el 19 de juny com la data límit per a decidir si les festes josefines es realitzen al juliol o no, una decisió que dependrà de l’evolució del coronavirus i del vistiplau del ministeri de Sanitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − 1 =