25n
25N
25N

El "Tránsit" de la pedra i la fusta, nova exposició cultural a Alboraia

El "Tránsit" de la pedra i la fusta, nova exposició cultural a Alboraia
22/03/2017 -

Els veïns de la localitat valenciana d’Alboraia podran gaudir pròximament d’una nova exposició cultural que versa sobre la pedra i la fusta. “Tránsito”, que s’emmarca dins del programa XIII Promoció d’Artistes de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alboraia, obrirà les seues portes amb una inauguració que es durà a terme aquest divendres, 24 de març, a les 19.30 hores al tercer pis de la Casa de la Cultura Perís Aragó del municipi.

Aquells que s’acosten podran observar el treball dut a terme pel col·lectiu d’alumnes de Belles arts de l’escultor Vicente Ortí, professor de la Universitat Politècnica de València. Allí, peces tallades en pedra i fusta quedaran exposades als ulls dels interessats, mostrant les seues grans possibilitats expressives d’aquests materials, així com la seua textura i acabat en el qual cada artista ha treballat.

Un total de 25 alumnes són els creadors d’aquestes obres, a saber, Sandra Beltrán, Iván Carrillo, Tham Casany, Ignaci Chorda, Nuria Climent, Yolanda Franco, Gemma García, Lucía García, Noelia Granero, Gloria Gusella, Silvana Jordà, Gretchen Keelty, Imma Montón, Tania Moya, Lluïsa Penella, Fco José Pía / Nano, Andrea Plumed, Raquel Puchades, Víctor Rausell, Yonier Rizo, María Roig, Rubén Salinas, Adrián Sánchez, María Tena i Klil Wexler.

L’exposició romandrà oberta des del 24 de març fins al 21 d’abril, quasi un mes en el qual els veïns del municipi poden accedir a aquesta activitat cultural. Es podrà fer en la Casa de la Cultura Peris Aragó, en horari de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres. En ella han participat l’Ajuntament d’Alboraia, la Universitat Politècnica de València, el seu departament d’escultura, el seu Máster en Producción Artística, la Facultat de Bellas Artes de Sant Carles i Marmoles Serrat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − set =

museo prehistoria