La Federació de Veïns i l'A.V. el Nucli Antic i l'Almara de Burjassot protagonitzen la propera exposició a la Casa de Cultura

La Federació de Veïns i l'A.V. el Nucli Antic i l'Almara de Burjassot protagonitzen la propera exposició a la Casa de Cultura
23/04/2019 -

A partir del dimarts 23 d’abril, la Casa de Cultura de Burjassot dóna la benvinguda a l’exposició “El moviment veïnal en marxa. La federació de veïns i A.V. el Nucli Antic i l’Almara de Burjassot”, una mostra que es podrà visitar a la Sala d’Exposicions fins al divendres 3 de maig. La inauguració tindrà lloc el mateix dimarts a les 19h.

L’exposició, a través d’una col·lecció de panells que combinen text i imatges, fa una aproximació inicial a l’associacionisme veïnal a Burjassot, des dels seus inicis en les albors de la democràcia fins als nostres dies, posant el focus en aquells moments i circumstàncies en els quals el teixit associatiu veïnal local ha anat forjant-se, creixent i arribant a convertir-se en la Federació d’Associacions de Veïns de Burjassot que és hui dia.

A més, amb la mostra, el moviment veïnal de Burjassot vol celebrar el 25 aniversari de l’Associació de Veïns del Nucli Antic i l’Almara, completant la mostra amb tota una sèrie de panells que mostren el treball d’aquesta associació veïnal, al llarg de més de dues dècades, en diferents camps com, per exemple, el foment de la convivència i la cultura, la defensa del patrimoni, o la reivindicació històrica d’un Burjassot per als vianants.

La celebració del 25 aniversari de l’associació del Nucli Antic i L’Almara inclourà també, pròximament, la presentació de la revista número 20 de l’entitat, l’estrena de l’obra “Som associació”, viatges i visites culturals i el sopar anual d’estiu, entre altres cites.

La vocació reivindicativa i solidària de l’associació, així com els grans assoliments que la lluita veïnal ha aconseguit per als ciutadans i ciutadanes de Burjassot, es mostrarà a la perfecció en aquesta exposició que evidencia que el moviment veïnal de Burjassot està més en marxa que mai.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − cinc =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria