25n
25N
25N

10.000 clics de Playmobil recreen escenes com a Parc Juràssic

L’exposició es podrà visitar fins al 22 de gener en l’Ateneu Mercantil de València

10.000 clics de Playmobil recreen escenes com a Parc Juràssic
20/12/2017 -

Després de l’èxit de l’any passat, aquest Nadal torna a l’Ateneu Mercantil de València una de les exposicions més esperades, per la qual van passar al voltant de 30.000 persones. Així, més de deu mil clics de Playmobil inundaran aquest espai, recreant escenes tan variades, i de nova creació, com el món dels víkings, el Pol Àrtic, Londres de principis del Segle XX, Parc Juràssic o la sabana africana, que comptarà amb 3.000 animals.

Els ninots de l’etern somriure et conviden a gaudir d’una experiència única que, en aquesta ocasió, s’ha destinat més espai per a cadascun dels cinc diorames previstos, a més d’utilitzar clics de Playmobil únics. Tant és així que els col·leccionistes, que porten organitzant aquesta exposició des del mes de març, han comprat peces procedents dels Estats Units, i que estaven descatalogades, per a poder recrear l’escena de ‘Parc Juràssic’.

Si ja estàs pensant visitar aquesta extraordinària mostra de clics de Playmobil, recorda que obrirà les seues portes des de demà, 21 de desembre, fins al 22 de gener en horari de 10.00 a 21.00 hores. L’exposició s’ha instal·lat en el Saló Noble de la Planta Baixa de l’Ateneu, a la qual podràs accedir pel carrer Moratín, on se situa la taquilla.

No obstant això, açò no acaba ací. I és que, una vegada més, l’Ateneu Mercantil de València també ha tornat a proposar la cerca dels clics de Playmobil infiltrats. D’aquesta manera, en cada escena s’amagarà una peça que no hauria d’estar allí. Aquells que els descobrisquen es portaran alguna que una altra sorpresa. No ho penses més, deixa’t portar, i viatja en el temps de la mà d’aquests característics clics, que també estan presents a l’exposició de Benetússer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + dos =

bombers
CCCC
Valencia activa