25n
25N
25N

L'exposició d'humor gràfic 'El canvi climàtic no té gràcia' arriba a València

L'exposició d'humor gràfic 'El canvi climàtic no té gràcia' arriba a València
13/04/2018 -

El centre d’innovació Las Naves acollirà l’exposició d’humor gràfic ‘El canvi climàtic no té gràcia’ del 4 al 6 de maig en el Festival VESOS. Prèviament, la mostra d’aquestes vinyetes d’humor, que tenen com a objectiu conscienciar sobre l’escalfament global, estarà fins al 30 d’abril al centre de l’Observatori del Canvi Climàtic.

Amb el tema ‘El canvi climàtic no té gràcia’, vinyetistes de tot el món mostren la seua particular visió d’aquest greu problema i les seues implicacions per a la salut, el medi ambient, l’economia i l’agricultura.

Com veu l’augment de les temperatures la vinyetista egípcia Doaa Eladl? Què pensa de la pugna per substituir el petroli el dibuixant Yazeed d’Aràbia Saudita? Com plasma la desmesurada dependència del cotxe el francés Ballouhey? Aquests són alguns dels interrogants que es plantegen en l’exposició.

Es tracta d’una iniciativa realitzada per la revista de medi ambient i economia Ballena Blanca amb el suport de DKV Seguros. Un projecte en el qual van començar a treballar ara fa tres anys, exposant-se les quatre primeres vinyetes en el Cim Mundial del Clima de París, celebrada en desembre de 2015. Aquell va ser l’embrió d’aquesta mostra més àmplia en la qual participen 15 humoristes gràfics, on exploren nous camins i formats amb els quals cridar l’atenció sobre qüestions tan urgents com l’escalfament global.

La mostra es pot visitar de manera gratuïta fins al 30 d’abril en l’Observatori del Canvi Climàtic (Doctor Lluch, 60) i del 4 al 6 de maig en el Festival VESOS, en Las Naves (Joan Verdeguer, 16). La presentació tindrà lloc el dia 4 de maig a les 18 h. Després, continuarà el seu recorregut per altres ciutats del país.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + sis =

lleida 2020
activem alfafar