25n
Orgull
Orgull

El Museu de la Setmana Santa Marinera apropa el passat de la festa amb una exposició fotogràfica

Este dimecres es va inaugurar la mostra de la fotògrafa María del Carmen Vilaseca Haro

El Museu de la Setmana Santa Marinera apropa el passat de la festa amb una exposició fotogràfica
19/01/2017 -

Este dimecres es va inaugurar al Museu de la Setmana Santa Marinera de València Salvador Caurín una exposició amb les obres de la fotògrafa María del Carmen Vilaseca Haro. L’objectiu de la mostra ‘Tal com érem, tal com sóm’ és acostar les persones que la visiten a un passat pròxim de la festa, quan tan sols es nodria d’una desena de germandats, confraries i corporacions.

“Amb esta exposició podrem vore des de dins la festa gran dels Poblats Marítims de la nostra ciutat i ser conscients de la seua evolució i de la seua importància. Al Govern de la Nau considerem fonamental potenciar el Museu de la Setmana Santa Marinera com una ferramenta perfecta per donar a conéixer esta celebració tan important de València”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

La mostra fotogràfica permet comprovar com hi ha uns elements permanents i substancials a la Setmana Santa Marinera que tan intensament senten i viuen els seus protagonistes i que han sigut testimonis de l’evolució social, cultural i religiosa de la festa.

Fuset, qui enguany té “l’honor d’haver sigut triat com a pregoner de la festa gran de la València marinera”, ha afirmat que la Regidoria de Cultura Festiva continuarà apostant per este museu com a “espai expositiu per a les diverses persones creadores que fan de la Setmana Santa valenciana el seu objecte de reflexió, permetent així posar en valor el valuosíssim patrimoni cultural que concentra una de les festes grans de la nostra ciutat”.

L’exposició es podrà visitar fins el pròxim 22 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 10 =