25n
25N
25N

Expojove viu hui l'última jornada

Expojove viu hui l'última jornada
04/01/2018 -

Expojove viu hui l’última jornada a l’actual edició, dedicada a l’alimentació sostenible i als espais naturals que ens envolten. L’últim dia segueix carregat de propostes basades en l’aposta pel coneixement del medi natural i dels aliments que consumim. Amb unes xifres similars a l’edició passada, amb prop de 90.000 visitants durant tot el certamen, l’horta s’ha convertit en un dels grans al·licients.

L’horta ha estat protagonista del pavelló 1, on s’ha disposat un paisatge que recrea els camps típics valencians, així com les construccions històriques en forma de barraca. Amb l’objectiu de divulgar i apropar als més menuts els trets distintius de l’agricultura, els amplis valors de l’horta, cada dia ha estat habilitat un escenari en el qual entre els camps es realitzen actuacions musicals i escèniques.

Igualment els visitants poden endinsar-se en el dia a dia de l’horta i de l’agricultura propera amb activitats com el taller de most, els tallers tradicionals, la nòria o el Qui és Qui de l’Albufera, amb el qual descobrir moltes de les espècies autòctones que ens envolten.

Entre les institucions participants està l’Ivaj, Diputació de València, Regidoria de Cultura Festiva, Regidoria de Mobilitat i EMT, Regidoria de Seguretat Ciutadana, Fundació Esportiva Municipal, Regidoria de Joventut, Regidoria de Medi Ambient, Regidoria de Desenvolupament Urbà, Regidoria De Comerç, Direcció General d’Infància de la Generalitat, Conselleria de Medi Ambient, El Corte Inglés, Valencia CF., Levante U.D., Valencia Basket, Junta Central Fallera, Carpe Vitae, Comandància Militar de València i Castelló i l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Entre les múltiples activitats que cada dia tenen lloc en Expojove algunes de les que més públic congreguen són les esportives, situades a la zona esportiva del pavelló 4. De la mà de la Fundació Esportiva Municipal s’ofereix la possibilitat a milers de xiquets i xiquetes d’acostar-se a tot tipus d’esports, generant l’afició per la pràctica esportiva i transmetent valors com el joc en equip. Més de 6.000 metres quadrats amb prop de quinze esports diferents és l’oferta que aquest any presenta Expojove.

El hashtag que fomenta la conversa en xarxes socials és #ExpojoveVLC, amb una intensa cobertura a Facebook, Twitter i Instagram, a través d’un llenguatge accessible i proper per implicar els més joves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 1 =