25n
25N
25N

Expojove, un viatge a la imaginació a través de la lectura

Del 26 de desembre al 4 de gener, Expojove obri les seues portes amb infinitat d’activitats d’oci per a tots els públics

Expojove, un viatge a la imaginació a través de la lectura
12/12/2018 -

Un any més, arriba Expojove a Fira València. Del 26 de desembre al 4 de gener, aquest referent d’oci i turisme aterra en la nostra ciutat per a seguir oferint una àmplia oferta d’oci familiar, però també per als joves. “Enguany, Expojove amplia el seu públic objectiu, i ho fa amb activitats, tallers i espectacles pensats per als joves, però sense oblidar-nos del públic familiar”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en la presentació d’aquesta nova edició d’Expojove.

Sota el lema ‘Llegim’, la lectura serà l’eix vertebrador d’aquest esdeveniment que, cada any, atrau milers de visitants. De fet, s’espera superar la xifra de 100.900 persones que es va aconseguir en la passada edició. Més de 44.000 metres quadrats d’estands, tallers i atraccions que tornaran als pavellons 6, 7 i 8, i que centraran la seua activitat en la lectura perquè, com ha apuntat Fuset, “la lectura desperta la creativitat. Per això, a més de fer valdre autors i personatges de tot tipus de literatura, també posarem l’accent principalment en la lectura infantil valenciana. Hem comptat amb la Fundació Full per a desenvolupar aquesta idea central”.

Aquesta nova edició d’Expojove comptarà amb un escenari principal, pel qual començaran a passar diferents espectacles des de les 10.45 fins a les 19.00 hores, així com tres escenaris addicionals i un escenari cúpula del qual no s’ha desvelat més detalls. Dani Miquel, Popcorn, Robin Hood, la llegenda o la màgia de Jammes Garibo són tan sols alguns dels espectacles que formen part de les 20 actuacions programades de la mà de 15 companyies diferents.

Però açò no és tot, ja que, com és habitual, Expojove també comptarà amb sis instal·lacions gegants, com el tradicional ‘Qui és Qui’, animació, i 15 tallers dirigits per a tots els públics, com a manualitats, taller de creació de book-tràiler, doblatge, enquadernació de llibres, narració oral, i molt més.

Per descomptat, tampoc podrà faltar la fira d’atraccions; la zona d’esport, en la qual es trobarà el València Club de Futbol, el València Bàsquet o Llevant O.D.; els estands institucionals, com els de Cultura Festiva, EMT, Junta Central Fallera, À Punt o l’Associació Espanyola contra el Càncer; així com alguns dels més visitats com els de Bombers, Policia Local o la UME.

El cartell d’enguany ha anat a càrrec de Rubén Darío Aledón García, estudiant de disseny, ja que, com ha recordat el regidor de Cultura Festiva, “tenim un conveni amb l’Escola Superior de Disseny de València per a donar-li oportunitats a l’alumnat”.

cartel-expojove-valencia

“Expojove està tenint una evolució molt positiva” que, a més, es veu reflectit en l’augment de pressupost que aconseguirà, aproximadament, els 140.000 euros. Ja es pot comprar les entrades a través de la web expojove.com, que tindran un cost de 5 € per a l’entrada genèrica; 2,5 € per als dies d’horari reduït; 3 € per persona per als grups a partir de 15 persones; i entrada gratuïta tant per als menors de 0 a 4 anys, com per a les comissions falleres, prèvia sol·licitud.

L’horari de visita d’Expojove serà de 11.00 a 20.00 hores, excepte el 31 de desembre que serà de 10.00 a 14.00 hores, i l’1 de gener que obrirà les seues portes de 16.00 a 21.00 hores.

Finalment, Fuset ha destacat l’ús del hashtag #ExpoJoveVLC perquè “la xarxa és una important via de diàleg” que, a més, ajuda a difondre un esdeveniment de referència en la promoció del Nadal.

Com anar a Expojove en transport públic

Metrovalencia disposa de les línies 1, 2 i 4 per a arribar fins a Fira València. Quant a l’EMT, podràs acostar-te amb la línia 62.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =