caixa popular

Expojove encara la seua recta final

Expojove encara la seua recta final
02/01/2018 -

Expojove ha començat el nou any encarant les últimes jornades fins que aquest 4 de gener clausure l’edició actual, dedicada a l’alimentació sostenible i als espais naturals que ens envolten. Després d’un 1 de gener ple d’assistents des de les 16 fins a les 21 hores, els últims dies seguiran carregats de propostes basades en l’aposta pel coneixement del medi natural i dels aliments que consumim.

Amb prop de 70.000 assistents en el que portem de fira, l’horta s’ha convertit en un dels grans al·licients. Protagonista del pavelló 1, s’ha disposat un paisatge que recrea els camps típics valencians, així com les construccions històriques en forma de barraca. Amb l’objectiu de divulgar i apropar als més menuts els trets distintius de l’agricultura, els amplis valors de l’horta, cada dia està habilitat un escenari en el qual entre bancals es realitzen actuacions musicals i escèniques.

Igualment els visitants poden endinsar-se en el dia a dia de l’horta i de l’agricultura propera amb activitats com el taller de most, els tallers tradicionals, la nòria o el Qui és Qui de l’Albufera, amb el qual descobrir moltes de les espècies autòctones que ens envolten.

Entre les múltiples activitats que cada dia tenen lloc en Expojove algunes de les que més públic congreguen són les esportives, situades a la zona esportiva del pavelló 4. De la mà de la Fundació Esportiva Municipal s’ofereix la possibilitat a milers de xiquets i xiquetes d’acostar-se a tot tipus d’esports i generar l’afició per la pràctica esportiva, així com rebre valors com el joc en equip. Més de 6.000 metres quadrats amb prop de 15 esports diferents és l’oferta que enguany presenta Expojove.

L’horari d’Expojove en les últimes jornades és de 11 a 20 hores. Es poden gaudir del voltant de 15 espectacles diaris i de 15 tallers diferents repartits en un pavelló de 12.000 metres quadrats. A més, ExpoJove compta amb 10 instal·lacions participatives gegants. El hashtag que fomenta la conversa és #ExpojoveVLC, amb una intensa cobertura a Facebook, Twitter i Instagram, a través d’un llenguatge accessible i proper per implicar els més joves.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 8 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris