25n
25N
25N

Un excap de la Policia Local d'Aldaia accepta any i mig de presó per abusar sexualment d'una agent

Un excap de la Policia Local d'Aldaia accepta any i mig de presó per abusar sexualment d'una agent
08/06/2021 -

Un exintendent de la Policia Local d’Aldaia ha acceptat una pena d’any i mig de presó per abusar sexualment d’una agent en dependències oficials prevalent-se del seu càrrec i de la seua posició de superior jeràrquic.

Inicialment el ministeri fiscal demanava per a l’acusat dos anys i mig de presó, altres dos de llibertat vigilada i allunyament de la perjudicada durant tres anys, però, finalment, s’ha arribat a un acord entre acusacions i defensa pel qual l’exintendent ha acceptat la pena d’un any i mig de presó, a més de la mesura d’allunyament i el pagament d’una indemnització de 3.500 euros.

El judici contra l’acusat estava previst que se celebrara aquest dimarts en la secció primera de l’Audiència Provincial de València, però en arribar a un acord, la vista no ha arribat a produir-se.

L’acusat va ser intendent de la Policia Local d’Aldaia entre els anys 2004 i 2019 i els fets es van registrar entre 2011 i 2018 en multitud d’ocasions.

Així, unes deu vegades entre 2011 i 2018, l’acusat va realitzar tocaments i va besar a l’agent en la reguarda de la Policia, bé a l’ascensor o bé en la zona de menjador, mentre li deia “tranquil·la, estàs amb el cap”, segons recull l’escrit de qualificació provisional.

Aquestes situacions es van tornar a registrar a partir de 2013 en la nova central de Policia, i en 2018. Com a conseqüència, la víctima ha hagut de rebre tractament psicològic de forma continuada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + tretze =