25n
25N
25N

Èxit de participació a la primera activitat de Peke Turisme Alzira

Èxit de participació a la primera activitat de Peke Turisme Alzira
09/10/2019 -

L’oferta turística llançada des de la Regidoria de Turisme, Peke Tursime Alzira, ha estat tot un èxit. Més d’un centenar de xiquetes i xiquets s’han donat cita a la Casa Reial els dies 4 i 5 d’octubre. Hui, amb l’aforament complet, conclou esta primera activitat amb l’última de les visites per poder gaudir de la història que envolta al rei Jaume I i la ciutat d’Alzira.

Els més menuts han gaudit d’una funció teatralitzada, de la visita al MUMA, de tallers i s’han fotografiat per a tindre un record amb el mateix Jaume I. La regidora de Turisme i Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, també ha participat activament d’esta activitat sent l’encarregada de donar a conéixer el nostre patrimoni a les xiquetes i xiquets. La regidora els ha explicat la importància de mantenir i tindre cura de la nostra ciutat.

La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha destacat que: “Es tracta d’un doble èxit: per una part la gran quantitat de gent apuntada per participar i per una altra la implicació de les famílies i col·legis perquè els seus menuts coneguen la història i patrimoni de la nostra ciutat”. A més ha afegit que: “Seguim treballant per consolidar este nou projecte: Peke Turisme Alzira”.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − dos =