25n
25N
25N

Gran èxit de participació en el Primer Fòrum d'Ocupació d'Alcàsser

Més de 180 persones han participat en aquest fòrum d’ocupació

Gran èxit de participació en el Primer Fòrum d'Ocupació d'Alcàsser
08/04/2017 -

AlcàsserAlcàsser va celebrar, ahir, el seu Primer Fòrum d’Ocupació, amb l’objectiu de fomentar la inserció laboral dels veïns del municipi, a través d’entrevistes reals de treball amb grans empreses, com Leroy Merlin, així com amb diferents tallers, que van ajudar als assistents a millorar les seues habilitats professionals.

València Extra ha parlat amb Paqui Abella, Regidora d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcàsser, que ha valorat molt positivament la realització d’aquest fòrum d’ocupació. ‘El balanç que fem del fòrum és molt positiu. Més de 180 persones han participat, els tallers i les conferències han sigut molt constructives i, fins i tot, hi ha hagut assistents que s’han quedat en la llista d’espera perquè l’aforament estava complet. Estem molt contents amb l’acolliment que ha tingut el fòrum’.

Per la seua banda, Eva Zamora, l’alcaldessa d’Alcàsser, també ha destacat l’èxit de participació. “La veritat és que ha sigut tot un èxit amb més de 180 persones i unes xarrades molt interessants”,  ha assenyalat. A més, “la sensació en general ha sigut molt bona perquè han eixit amb noves ferramentes per a trobar feina”. València Extra li ha preguntat pel futur de noves edicions i en paraules d’Eva, “de segur tindrem una segona edició d’este fòrum”.

foro-empleo-alcasser Rocío Briones, Directora de Formació del SERVEF, i Miguen Ángel Ferri, Director de Planificació de DIVALTERRA, també han volgut assistir a aquest esdeveniment, que segur es repetirà l’any que ve.

En aquest sentit, Paqui Abella ha comentat que ‘estem pensant, per a l’any que ve, ampliar el fòrum a dues jornades. Un dia estarà dedicat als tallers i les conferències, i l’altre a la realització d’entrevistes, ja que en concentrar tot en un mateix dia, els assistents han hagut de triar’.

Així mateix, ha afegit que ‘les entrevistes de treball que s’han realitzat en aquest Primer Fòrum d’Ocupació d’Alcàsser han sigut tot un èxit. Hem parlat amb els equips de recursos humans de les diferents empreses que han participat, i ens han assegurat que eixiran bastants contractacions’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =