25n
25N
25N

Èxit de participació en les Festes Patronals d'Aldaia 2019

Èxit de participació en les Festes Patronals d'Aldaia 2019
07/08/2019 -

El municipi d’Aldaia tanca els seus dies festius amb un balanç “molt positiu” gràcies a la implicació i participació de totes les parts. Així la localitat acaba quasi un mes de Festes Majors, les de 2019, que han destacat per la seua àmplia participació, emotivitat, diversitat i espais segurs, gràcies al treball en equip i la col·laboració de treballadors i voluntaris.

I és que el suport, en tots els aspectes, ha sigut un senyal d’identitat a Aldaia, un any més. En total la implicació activa i solidària per a l’organització, Seguretat, neteja i Serveis, va rondar les 500 persones, i tot per al gaudi general de tota una programació que ha atret a més de 30.000 ciutadans d’Aldaia i el seu entorn.

Prop de 20.000 persones van vibrar amb el Cinturó Jove Fest, milers de ciutadans –d’Aldaia i de tota la comarca- van gaudir de cada concert de les bandes musicals i les diferents ofertes culturals, la gastronomia, els jocs infantils, passarel·les de moda, tradicions, pólvora o grans sopars populars.

“Aldaia pot estar orgullosa perquè manté les seues tradicions i ofereix novetats per a tots els públics aconseguint una implicació envejable i amb capacitat de resposta davant els imprevistos”, assegura l’alcalde Guillermo Luján.

El mateix Luján, i tot el seu equip de govern, va llançar a fi de festes diversos missatges en xarxes socials i personalment a tots els equips de treball “sense els quals seria impossible la realització d’unes festes a aquest nivell compatibilitzant a més la vida quotidiana d’una ciutat com Aldaia. Adéu a les festes de 2019, ara a continuar gaudint de l’estiu”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + onze =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus