25n
25N
25N

Torrent celebra l'èxit del festival Arrels en l'equador de la seua programació

07/02/2020 -

El festival Arrels va arribar ahir al seu equador amb la Festa Persa ‘Kereshmeh’, un projecte desenvolupat pel músic iranià Kaveh Sarvarian i la ballarina madrilenya Patricia Álvarez. Els espectadors que van assistir al concert en Antic Mercat van poder conéixer una nova perspectiva de la música persa a través d’aquest espectacle que descontextualitza els folklores portant-los a escena des d’una altra perspectiva més pròxima a un concepte contemporani, en mesclar la música tradicional persa amb les danses folklòriques de l’àrea mediterrània de Patricia.

El viatge a través de la ‘Ruta de la Seda’ continua hui, divendres, amb ‘Una velada andalusina’ que oferirà un repertori amb alt significat tant en les seues lletres com en la seua música, buscant sempre elevar l’estat de qui canta i toca, i qui l’escolta. L’espectacle, que tindrà lloc a les 20 h en l’Antic Mercat, serà a càrrec de Yinnan Ensemble, conjunt de música andalusina basat en la ciutat de Granada i format per músics professionals d’origen marroquí i espanyol.

El dissabte a les 20 h Orient i el Mediterrani es fusionaran amb el concert La Ruta de la Seda, per Capella de Ministrers i Carles Magraner en l’Auditori. Per a aquest espectacle, les entrades es poden adquirir a l’Auditori. Per a tancar aquesta III edició del festival el Grup de Ball de Torrent representarà, al costat de Josep Aparisi ‘Apa’ i Eduard Navarro, La demanà, una escenificació d’una tradició en la qual la família del nuvi l’acompanyava a casa de la família de la núvia per a formalitzar la demanada de mà. Així, la dansa, la història i la tradició faran gaudir a tots els assistents que es congregaran a les 12 h, el diumenge, en l’Auditori. Aquesta activitat és gratuïta fins a completar aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 1 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud