25n
25N
25N

Èxit de participació en el primer torneig FIFA Paterna CUP20 organitzat per la Casa de la Joventut

Més d’un centenar de joves d’entre 12 i 30 anys s’han inscrit en aquesta prova online, que s’ha celebrat en dues modalitats, individual i equips “Proclubs”

Èxit de participació en el primer torneig FIFA Paterna CUP20 organitzat per la Casa de la Joventut
11/05/2020 -

Més de 100 joves han participat en el Torneig FIFA Paterna CUP20, basat en el popular videojoc esportiu, organitzat per la Casa de la Joventut i que s’ha disputat de manera online des de dimarts passat, 5 de maig.

En la prova, la primera d’aquestes característiques organitzada per un municipi, els participants, d’entre 12 i 30 anys, han disputat diverses trobades en les modalitats Individual i Proclubs del joc FIFA20.

La iniciativa, promoguda per la Casa de la Joventut de Paterna, tenia com a objectiu oferir als joves de la ciutat una activitat d’oci i de sana competitivitat que, a més, pogués realitzar-se de manera online.

El dissabte es van disputar els quarts de final, que van enfrontar als 8 classificats de la fase de grups en totes dues modalitats, mentre que el diumenge van tenir lloc les semifinals i les finals de totes dues categories, que per primera vegada, van ser retransmeses en directe a Paterna.

L’esdeveniment va poder seguir-se a través de la plataforma Twich, amb la narració dels comentaristes esportius Álex Martín i José María González, del programa de ràdio “El temple del gol” en la 87.5FM

La Gran Final del torneig individual es va disputar entre Nicolás Sancho, que es va proclamar vencedor, i Álex García, mentre que en la modalitat ProClubs va ser el Millwall el que es va proclamar vencedor davant el subcampió Paterna CF Bolche.

El programa de ràdio en directe va comptar amb les intervencions de Juan Antonio Sagredo, Alcalde de Paterna, que va donar inici al torneig, i Roberto Usina, Regidor de Joventut.

Els participants han demostrat la seua esportivitat i respecte durant aquesta pionera iniciativa que ha aconseguit convocar a un gran nombre de participants del municipi.

A causa de l’èxit obtingut, des de l’Àrea de Joventut no es descarta repetir el torneig o ampliar la iniciativa a altres videojocs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − quatre =