25n
25N
25N

El Cinema d'Estiu a Mislata ha sigut tot un èxit amb gran acceptació del públic i sense incidències

El parc de la Canaleta ha acollit la projecció a l’aire lliure de 17 pel·lícules, sumant prop de 4.000 reserves i complint amb totes les mesures sanitàries per a garantir la seguretat de les persones assistents. L’última pel·lícula del programa, ‘Bohemian Rhapsody’, va comptar amb l’assistència de 200 espectadors

El Cinema d'Estiu a Mislata ha sigut tot un èxit amb gran acceptació del públic i sense incidències
10/09/2020 -

L’Ajuntament de Mislata ha dut a terme en les últimes setmanes una nova edició del cicle de Cinema d’Estiu. Des del passat 10 de juliol i fins al 5 de setembre, cada divendres i dissabte, els mislaters i mislateres han pogut acudir a una nova edició d’este programa de cinema a l’aire lliure per a les nits d’estiu. I són molts els espectadors i espectadores que han passat pel parc de La Canaleta de Mislata, ubicació de les projeccions, consolidant el bon acolliment d’esta iniciativa municipal.

Enguany, a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, han hagut de prendre’s mesures excepcionals per a garantir la seguretat dels i les assistents. Per descomptat, mascaretes per a accedir i moure’s pel recinte, gels hidroalcohòlics, distància interpersonal i la reserva prèvia d’entrades han sigut d’obligat compliment, i, a més, per a evitar aglomeracions, l’accés es realitzava escalonadament en tres torns diferenciats. Unes mesures que, al costat del nou emplaçament, han fet possible que el programa s’haja desenvolupat sense incidències i que des del consistori es faça un balanç molt positiu.

Per a alcalde, Carlos F. Bielsa, “era la nostra prioritat que els espectadors i espectadores pogueren gaudir d’una bona pel·lícula, però sentint-se en un entorn segur. Són poques les activitats d’oci o culturals que es poden realitzar a causa de la pandèmia, però gràcies al civisme i al respecte de les normes per part de les persones assistents a cada sessió, el cinema d’estiu s’ha convertit cada cap de setmana en la unió de les dos coses”.

En definitiva, amb un gran acolliment i sense incidències, malgrat les dificultats derivades de la pandèmia sanitària, s’ha tancat de nou l’edició del Cinema d’Estiu d’enguany, consolidant-se així esta iniciativa municipal i convertint el programa ja en tot un clàssic de les nits estivals de Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 14 =

museo prehistoria
museo prehistoria