25n
25N
25N

Èxit en la celebració del Dia dels Educadors Socials a Aldaia

Aldaia, una de les localitats que més aposta per l’Educació Social amb nou professionals, va acollir la Jornada del Col·legi Oficial d’Educadors i Educadores Socials, celebrada per primera vegada fora de l’àmbit universitari

Èxit en la celebració del Dia dels Educadors Socials a Aldaia
16/10/2020 -

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Educació Social, el Col·legi oficial d’Educadors Socials (COEES) va elegir Aldaia, “per la seua implicació amb esta professió i el gran equip humà que teniu en Aldaia” per tal de celebrar una trobada virtual i ponències que van seguir més d’un centenar de persones.

Així va reconéixer la tasca d’Aldaia la presidenta del COEES-CV, Norma Gozálvez, en la inauguració junt a l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján i amb la Directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero, qui va acudir en nom de la Vicepresidenta i Consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.

Luján va “agrair al Col·legi Oficial que haja pensat en nosaltres per impulsar estes jornades”. L’alcalde va rebre a tots els representants i professionals, i va destacar el gran compromís pels serveis socials de la localitat “per reforçar eixa quarta pota social, com a peça fonamental”.

També Xabier Uceda, Secretari Autonòmic de Planificació i Organització del Sistema, va connectar telemàticament per donar suport i “agrair a un ajuntament com Aldaia, reconegut històricament pels seus serveis socials.”

Empar Folgado, Diputada i regidora, posava èmfasi el “treball incansable per garantir que totes les persones puguen desenvolupar-se en igualtat d’oportunitats” i Lourdes Menacho, presidenta del Consell de Col·legis d’Educadors, tampoc va voler faltar per “felicitar les jornades i encoratjar a seguir treballant per una professió tan compromesa amb la ciutadania”.

D’esta manera els 6 ponents, i professionals de l’Educació Social, van oferir les seues xarrades on-line, al centre Gent Jove, i a través del canal de YouTube de l’Ajuntament d’Aldaia.

“Sabeu i potencieu estos porfessionals i la gran tasca socioeducativa no sols en la infància sinó al llarg de tota la etapa evolutiva d’una persona” Aldaia disposa de professionals de suport en infància, joventut, prevenció d’addiccions, famílies i tercera edat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

bombers
Valencia activa