caixa popular

Més de 60.000 persones van omplir els mercats municipals en el Bonic/a Fest

Més de 60.000 persones van omplir els mercats municipals en el Bonic/a Fest
18/09/2017 -

Més de 60.000 persones van participar la nit del dissabte de la II edició de Bonic/a Fest, la festa dels mercats municipals que, per segon any consecutiu, ha organitzat la Regidoria de Comerç. El regidor delegat, Carlos Galiana, ha realitzat hui balanç d’aquesta segona campanya, que s’ha tancat amb un increment de participació del 20 %.

“Si haguera de destacar alguna cosa, destacaria el bon rotllo, de veritat”. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha afirmat que s’ha aconseguit l’objectiu fonamental de la campanya: acostar els mercats a la ciutadania en un ambient lúdic i festiu, que invite a conéixer més de prop l’oferta de qualitat que realitzen cada dia els mercats municipals. “Hi ha hagut festa al carrer, de cap manera botelló; la gent ha acudit a consumir als mercats; i no s’ha registrat cap incident destacable per part de la Policia Local”, ha subratllat el regidor. Per això, Galiana s’ha manifestat “molt content d’aquesta segona edició”, i ha avançat que “ja s’està preparant la de 2018, que serà el dissabte 15 de setembre de l’any que ve”.

Tal com ha manifestat el delegat, “és destacable que només en dues edicions, el Bonic/a Fest s’ha convertit en una convocatòria de primer orde a la ciutat, en què la gent, sobretot la dels mercats, estava esperant que arribara el segon cap de setmana de setembre per a celebrar-la”. En aquest sentit, l’edil ha expressat la seua satisfacció “perquè hem aconseguit posar els mercats municipals en el mapa de la ciutat i en la política municipal”.

Per això, ha agraït el suport de totes les regidories implicades en la cita: Medi Ambient, per les tasques extra de neteja posterior i exterior dels recintes, que es van desenvolupar entre les 01:15 i les 04:00 del diumenge (els treballs que van acabar més tard van ser a Rojas Clemente); també la Regidoria de Govern Interior, que es va encarregar de la neteja a l’interior dels mercats, que començà a les 19.00 hores i va acabar entre les 02:00 i les 06:00. I també les activitats de reforç de la Policia Local, de l’EMT i tota l’Àrea de Mobilitat.

Però especialment, el regidor ha manifestat el seu agraïment “a tots els venedors i venedores que confien en aquesta convocatòria, i que després d’acabar la seua jornada normal de dissabte, fins a les 15.00 hores, van seguir amb la preparació de l’activitat de la vesprada-nit; i encara després, quan van concloure els festejos, van haver de continuar fins a deixar recollides i preparades les seues parades”. “Eixa gent que ha treballat tota la setmana, des de molt prompte, recollint la mercaderia a Mercavalència de bon matí, i que van continuar el seu esforç fins ben entrada la matinada del diumenge”.

10.000 PERSONES PER LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

L’èxit de participació la nit del Bonic/a Fest també ha tingut la seua equivalència en les activitats que es van desplegar des del dimarts a la plaça de l’Ajuntament, organitzades per les entitats patrocinadores de la convocatòria: Mercavalència, Amstel i Global Omnium. Més de 10.000 persones van passar per les diferents parades de la plaça des de la seua inauguració el dimarts 12 fins al divendres 15.

El regidor Carlos Galiana ha explicat l’increment d’assistents, dels 50.000 de la primera edició, en 2016, als 60.000 d’enguany, “primer, per la major afluència als recintes en si, tal com van corroborar la totalitat dels presidents dels mercats; també pel millor control de les portes d’entrada i eixida i de la fluïdesa d’accés dels assistents, i finalment per l’efecte d’atracció dels 3 escenaris exteriors, que van funcionar en els mercats Central, Cabanyal i Rojas Clemente, i que van atraure un públic jove i molt dinàmic”.

Galiana ha conclòs el seu balanç agraint especialment la presència de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, “que ens va acompanyar tota la nit en les visites als mercats, i també a la gent que va participar en l’acte inaugural que va arrancar a les 19.30 hores al Mercat del Grau”.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios