caixa popular

Èxit en la Jornada de Cultura, Diversitat i Drets de Convivència de la Gent

Èxit en la Jornada de Cultura, Diversitat i Drets de Convivència de la Gent
18/07/2017 -

Al llarg de la vesprada del passat dilluns 10 de juliol de 2017 es va desenvolupar la Jornada de Cultura, Diversitat i Drets de Convivència de la Gent en el centre cultural Feliciano A. Yeves.

L’esdeveniment va començar amb una obertura institucional per part de la Regidora d’Igualtat Isabel García, que va donar pas a la Taula Formativa que va ocupar el gruix de la jornada.

Les quatre intervencions d’esta Taula es van guiar sota la moderació de Plans Sánchez Collado, alcaldessa de Villatoya, i d’Ernest Gómez Andújar, formador OSCE (Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa) i membre de Policies Locals Diversos i de Gent&Pol.

Les intervencions d’esta Jornada van ser d’allò més variades:

En primer lloc, Víctor Manuel Serra, president de l’associació LGTBI Mirall de Camp De Túria, va exposar els motius pels quals van crear esta jove associació, que ja ha organitzat activitats tant formatives com de visibilització en els municipis de la seua comarca.

En segon lloc, Vicent Bataller i Perelló, Doctor en Medicina i President de l’Associació de Sexòlogues sense Fronteres, va parlar de la importància del sexe com a pulsió natural de l’ésser humà, i les patologies que poden desencadenar-se en les persones si es reprimeix. També va nomenar els setze drets sexuals bàsics i la importància d’una educació sexual primerenca.

En tercer lloc, Arancha Martín Bedat, vicepresidenta de l’Associació de Famílies Nombroses ASFANA, va comentar les dificultats i la diversitat de les famílies nombroses que formen part de la seua associació. També va explicar les diferències que hi ha entre famílies nombroses i famílies monomarentales o monoparentals, i la importància que cadascuna compte amb una regulació pròpia.

Finalment, Javier Villarrubia va exposar, com a Policia Local de Requena i en representació de l’Associació de Comandants de la Comunitat Valenciana, l’absència de delictes d’odi generalitzats en el municipi. Malgrat açò, va destacar la importància de l’educació i la conscienciació social per a eliminar per complet eixos casos. La Policia Local de Requena col·labora en les tasques d’educació a través del programa “Agent Tutor”, que actua en els centres educatius de Requena.

El públic també va tenir l’oportunitat de participar entre les diferents ponències mitjançant dubtes i qüestions que proposaven als intervinents.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios