caixa popular

Èxit en la inauguració de la Fira del Comerç de Massamagrell

Tres intensos dies on a més d’un ampli ventall de productes es poden gaudir d’activitats per a tota la família

Èxit en la inauguració de la Fira del Comerç de Massamagrell

Tres intensos dies d’activitats i compres esperen a tot aquell que s’acoste fins a la Fira de Comerç de Massamagrell. Des d’ahir quan la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, acompanyada de Nacho Costa, director general de Comerç i Consum, d’Enric Morera, president de les Corts Valencianes, i tota la corporació municipal de l’Ajuntament van inaugurar el certamen moltes són les activitats que s’estan realitzant para tota la família, no tot és comprar.

img_1326Este tipus de fires comercials, que han proliferat durant els últims anys en les poblacions de la província de València són una aposta pel comerç de proximitat, pel comerç de tota la vida que enriqueix els municipis. “Des de la Diputació entenem que les fires de comerç són importants, ja que són la forma de potenciar el teixit empresarial local. El xicotet comerç ha sigut el primer que ha patit la crisi, van ser molts els comerços que van haver de tancar en els municipis perquè les grans superfícies en assentar-se prop de les poblacions va fer que es ressenta el xicotet comerç. Els ajuntaments i la Diputació hem de donar suport a molt als xicotets comerços perquè són la base econòmica. Ara són molts pobles els que fan edicions de fires comercials i açò és meravellós veure com a edició rere edició augmenten el nombre de participants. Açò significa que els comerciants també són conscients de la importància de traure al carrer els seus productes per a donar-los a conéixer”, assenyalava Maria Josep Amigó en la inauguració de la Fira de Comerç de Massamagrell.

Un total de 29 comerços han presentat les seues riques i variades propostes en esta Fira organitzada per l’Associació de Comerciants de Massamagrell amb ajuda del Consistori. Esta xifra suposa un augment significatiu respecte a edicions anteriors. Des de l’associació de comerciants i des de l’Ajuntament s’ha treballat molt per a aconseguir que esta edició siga un èxit. “El que s’intenta amb este tipus d’accions és traure els comerços en el carrer, ja que facilita les vendes i que la gent acudisca, a més es donen a conéixer. De fet som conscients que setmanes després de la fira la gent entra en els comerços doncs va anar estos dies quan els van conéixer. Des de l’Ajuntament estem convençuts que este tipus d’esdeveniments obri les portes a possibles vendes posteriors”, assenyalava l’alcalde Pep Galarza.

En estos dies es podrà gaudir d’un ampli programa per a tots els gustos on es lliuraran els premis del Concurs de Tapes Tasta’m 2017 i hi haurà Rondabars, Taller ‘Recicla amb els Cinc Sentits’, Taller didàctic ‘Acosta’t al circ i juga’, així com activitats lúdiques cada dia i jocs tradicionals.

 

img_1415 img_1410 img_1407 img_1398 img_1390 img_1384 img_1381 img_1378 img_1375 img_1368 img_1366 img_1361 img_1352 img_1469 img_1464 img_1437 img_1433 img_1430 img_1349 img_1326


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 18 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris