25n
25N
25N

Èxit al concert en benefici de la lluita contra el càncer

Amb la direcció tècnica de Maite Alberola, Amparo Pous i Núria Martínez i la col·laboració de grans professionals.

Èxit al concert en benefici de la lluita contra el càncer
04/12/2017 -

Èxit rotund del gran concert celebrat el passat diumenge 26 de novembre l’església de la Mare de Déu dels Àngels de Silla en Benefici de la lluita contra el càncer. La gran qualitat musical, l’excel·lent organització i el sentiment d’unitat que es va crear va fer de l’acte una velada inoblidable.
El concert, que va ser temàtic, tenia un lema, un títol i un fil conductor: «Quin meravellós món!». Amb aquesta idea, la presidenta Encarna González va voler fer un homenatge a l’ésser humà, a la solidaritat, a la pau i a la vida.

Amb la direcció tècnica de Maite Alberola, Amparo Pous i Núria Martínez i la col·laboració de grans professionals com Verónica Llácer, Marina Cerdán, Isabel Llácer, Blanca Tundidor, Gioni Roselló, Salvador Mestre, Laura Máñez, Lourdes Chulià, Lolín Aura, Irena Domingo, Juan Salvador Llácer, Enric Martínez, Amparo Pous, Maite Alberola, la Coral Polifònica de La Lírica de Silla i el Cor de Cambra Ad Libitum de l’Escola Coral de Quart de Poblet, es va aconseguir un excel·lent concert.

Tots ells oferiren un repertori variat d’estils, així es pogué gaudir tant de Sarsuela com d’òpera, musicals, obres instrumentals i corals i tot per tal de sorprendre en cada actuació el públic assistent.

Aquest concert, que avui és ja una tradició a Silla, es va fer per primera vegada fa set anys i avui és tot un esdeveniment anual d’obligada assistència, esperat i apreciat no sols a Silla, sinó a tot València.

Al concert, hi varen assistir; l’alcalde Vicente Zaragozá Alberola, les regidores Trinidad Martínez, Raquel Sánchez, MªVisitación Carrión, Carolina Manzano, el regidor Salvador Mestre i Joan Fuster, així com el director de l’entitat La Caixa Jorge Molero i una representació d’AESI, associació d’empresaris de Silla. De la Junta Provincial va assistir Jose Luis de Miguel, responsable de Campanyes Dermatològiques i de xarrades mèdiques.

La presidenta de la Junta Local de l’AECC de Silla, Encarna González, va recordar la importància de la prevenció i els hàbits de vida saludable en destacar que la salut és un tema transversal en el qual tots som responsables.

També va agrair la col·laboració de tots aquells que van fer possible aquest concert, exemple monumental de solidaritat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − nou =