caixa popular

Èxit absolut en Hàbitat'17

Èxit absolut en Hàbitat'17
20/09/2017 -

Es confirmen les millors previsions. Després de l’esperançadora arrencada de la jornada inaugural de hui, Hàbitat vivia hui la seua primera prova de foc amb el segon dia de fira, una jornada tradicionalment d’intensa activitat comercial. I Hàbitat ha superat de llarg la prova amb els principals passadissos dels quatre pavellons del certamen registrant gran afluència des de primeres hores del matí. En aquest sentit, avui ha sigut el dia escollit pels principals grups de compra nacionals i moltes de les principals tendes del país per a visitar la fira, la qual cosa s’ha traduït en un increment en el volum de comandes en els estands, segons han reconegut els propis expositors. A aquesta activitat relacionada amb el comerç nacional se sumisca la presència en Hàbitat ja de tots els compradors previstos de les diferents missions comercials procedents de 45 països i que s’han mogut especialment entorn d’expositors d’Alta Decoració o Contemporani més actius en els mercats internacionals.

Fira València acollirà el Congrés Hàbitat 2017

La cita també està sent escenari de diferents accions relacionades amb el negoci del moble. Així, la patronal de la il·luminació Fedai ha presentat aquest matí el seu projecte de venda en línia ‘lightingspain.com’, mentre que l’Institut Tecnològic AIDIMME ha presentat l’I Congrés Hàbitat 2017, que se celebrarà en el Centre d’Esdeveniments de Fira València el pròxim 19 d’octubre entorn de les diferents estratègies empresarials en el sector de l’hàbitat. A més, Hàbitat també ha sigut escenari de la signatura de la constitució del Consell del Moble d’Espanya, un organisme intersectorial que agrupa a comerciants, fabricadors i fires del sector del moble i que ha donat avui els seus primers passos amb la presència del conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent,

Demà, el disseny cobrarà un especial protagonisme en Fira Hàbitat València, amb l’arrencada en el Centre d’Esdeveniments de la cinquena edició del Congrés READ, que agrupa a les principals associacions de dissenyadors d’Espanya o la ‘Festa del Disseny’ que reunirà a totes les empreses Premis Nacionals de Disseny: Figueras, Metalarte, Mobles 114, Nanimarquina, Punt Mobles, Santa & Col·le, Simon i la recentment guardonada, la valenciana Actiu.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats