25n
25N
25N

Excel·lents resultats en l'enquesta de satisfacció del Campus d'Estiu d'Alfafar

Excel·lents resultats en l'enquesta de satisfacció del Campus d'Estiu d'Alfafar
06/08/2019 -

El Campus d’Estiu d’Alfafar ha obtingut excel·lents resultats en l’enquesta de valoració que realitza l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar, a través del Complex Esportiu Municipal SUMA, per a conéixer el grau de satisfacció general del servei, així com aquells aspectes a millorar de cara a l’organització de l’activitat en futures ocasions.

Per part seua, el regidor de Joventut, Roberto Alacreu, i l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, han analitzat aquests resultats per a determinar els punts forts d’aquesta iniciativa i els aspectes a millorar de cara al pròxim any. “És una satisfacció comprovar, un any més, la satisfacció de les i els usuaris amb aquest projecte, encara que per part nostra anem continuar millorant el que siga necessari per a continuar oferint una alternativa de qualitat a aquells pares i mares que el necessiten”, afirma Adsuara.

Després de les puntuacions obtingudes d’un total de 57 enquestats del Campus d’Estiu, la mitjana de satisfacció general aconsegueix el 91%. Entre les variables de l’enquesta, els usuaris i usuàries han pogut valorar l’ensenyament, la neteja i manteniment de les instal·lacions, els horaris dels cursos o l’atenció del personal, entre altres.

Així, aspectes com l’atenció del personal tant educatiu com del Complex Esportiu Municipal i les activitats o mètodes d’ensenyament han obtingut més d’un 90% de valoració. Enguany el Campus d’Estiu ha dut a terme una variada programació d’activitats que incloïa xarrades sobre alimentació, medi ambient, el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) o l’esport femení. També han pogut practicar diferents esports, així com participar en excursions, sessions de contacontes per a les i els més xicotets o aprendre anglés a través del joc.

D’altra banda, aspectes com l’acció i atenció dels monitors, la relació qualitat-preu, l’ensenyament, l’horari dels cursos i el manteniment de les instal·lacions han rebut entre 80 i 93% de valoració, permetent que el grau de satisfacció general arribe a l’excel·lent.

Amb aquesta enquesta, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar pretén conéixer l’opinió dels usuaris amb l’objectiu de millorar un servei tan rellevant com el de l’Escola d’Estiu Municipal. A través d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Alfafar dóna resposta a la necessitat de nombrosos veïns i veïnes de la localitat oferint una alternativa perquè els pares i mares puguen continuar la seua activitat laboral, sense sobrecarregar a altres familiars, una vegada finalitzat el curs escolar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − catorze =