caixa popular

Exàmens de Judo i Taekwondo a Alfafar

Exàmens de Judo i Taekwondo a Alfafar
16/04/2018 -

Les escoles esportives municipals de Judo i Taekwondo d’Alfafar, van dur a terme els exàmens de l’actual temporada 2017-2018.

Es van dur a terme en el Complex Esportiu Municipal SUMA Futness Club Alfafar. Durant les setmanes prèvies els monitors d’aquestes disciplines van treballar amb alumnes i alumnes, preparant els exercicis que posteriorment anaven a ser avaluats, aprenent els noms i tècniques per a realitzar i aprovar l’examen.

En la modalitat de Judo, el monitor va avaluar les diferents tècniques que l’alumnat havia de realitzar, tant individualment, amb una breu explicació de la mateixa o bé, amb un company o companya, per a poder mostrar-la de manera pràctica.

En el torn de Taekwondo, els exàmens van ser realitzats en grups de 3 persones, on el monitor avaluava l’execució de la tècnica que anteriorment s’havia designat a cada alumne i alumna.

La majoria d’alumnes i alumnes han passat les proves de manera satisfactòria, passant de cinturó blanc a cinturó blanc-groc, o de cinturó blanc-groc a groc.

Les escoles esportives municipals de Judo i Taekwondo esperen que tant l’alumnat com les seues famílies hagen gaudit de l’experiència.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + quatre =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC