caixa popular

L’Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot inicia els actes fallers

L’Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot inicia els actes fallers
26/02/2018 -

Molt nervioses. Amb la il·lusió i la responsabilitat que anaven a ser presentades a tot el poble com les seues màximes representants per a les Falles de 2018. Així es trobaven les 24 Falleres Majors de Burjassot que, el dissabte, van ser les protagonistes indiscutibles de la Solemne Exaltació, que va tenir lloc en el Centre Cultural Tívoli.

Després de realitzar el cercaviles acompanyades per l’Agrupació Musical Los Silos, les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils van ser rebudes en la porta del Tívoli, acompanyades dels seus respectius presidents, per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el president de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia Cortés. 

Després de la recepció, tots els presents que abarrotaven la sala van poder gaudir d’una selecció de bandes sonores de pel·lícules interpretades per l’Agrupació Musical Los Silos per a, després, donar pas a l’actuació de Tamara Moraga i Raúl Mejía que van interpretar una cançó dedicada a les Falles i al municipi.

El moment més emotiu de la vesprada va arribar amb l’inici de l’Exaltació, nomenant a les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils del municipi que, una a una, van anar pujant a l’escenari del Tívoli per a formar un quadre final espectacular que va tenir, com a preludi, un gran joc de llums. Després d’obrir el teló, les falleres van poder escoltar les boniques paraules que els van dedicar les mantenedoras de l’acte, Gloria Martínez Amigo i Vanesa Alonso La Cruz. Una vegada finalitzada la seua intervenció, les falleres van ser rebudes pel president de l’Agrupació de Falles que els va imposar el seu distintiu com a màximes representants. Després d’aquest moment, es van lliurar les recompenses.

També va haver-hi una gran ovació per a Ramón Morán i Carlos Herrero, als quals se’ls va imposar la insígnia de Plata de l’Ajuntament per la seua contribució al món faller. Les insígnies van ser imposades per l’alcalde de Burjassot, Rafa García i pel president de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia.

Una vegada lliurades les insígnies, el president de l’Agrupació, la regidora de Falles i l’alcalde de Burjassot es van dirigir a les Falleres i al públic de la sala, exaltant l’important càrrec que van a ostentar enguany i el gran valor de la festa fallera per a Burjassot.

L’última de les sorpreses de la vesprada va arribar per a finalitzar l’acte, moment en el qual els presidents es van pujar també a l’escenari del Tívoli per a escoltar l’Himne de Burjassot i l’Himne de la Comunitat Valenciana, interpretats pel Cor Ciutat de Burjassot.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − tres =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018