25n
25N
25N

La capitana mora i el capità cristià són exaltats a l'inici dels Moros i Cristians de Torrent

La capitana mora i el capità cristià són exaltats a l'inici dels Moros i Cristians de Torrent
08/07/2019 -

L’àgora de Parc Central es va vestir de gala el dissabte a la nit per a exaltar als càrrecs festers de 2019, donant el tret d’eixida a les festes de Moros i Cristians de Torrent, en una gala que va reunir a més de 600 representants de les diferents filás i comparses de la ciutat. D’aquesta manera, la capitana mora, Encarna Puig, de la comparsa Muladins d’Alí Bufat, i el capità cristià, Vicent Francés, d’Els Cavallers Hospitalaris; acompanyats de l’alferes mora, Rebeca González, de la comparsa Omeyes, i l’alferes cristiana, Sonia Guzmán, de la filà Dames de corps de la Reina Na Violant d’Hongría, van ser nomenats com els màxims representants de la FMYC de Torrent per a les pròximes festes.

L’acte es va iniciar amb un cocktail de benvinguda i, seguidament, les i els protagonistes de la nit van pujar a l’escenari, on es van poder veure diversos vídeos amb una breu presentació de cadascun. L’alcalde Jesús Ros, acompanyat del regidor de Festes, Pascual Martínez, i el president de la Federació de Moros i Cristians, Xavier Santamaría; va animar a tots i totes a gaudir de les festes de Moros i Cristians de Torrent, “que any rere any s’han convertit en un referent, atraient cada estiu a més veïns i veïnes de la comarca, innovant i creixent en la qualitat dels actes, així com en el nombre de festers i festeres”.

La vetlada va estar amenitzada amb un espectacle de foc i va comptar també amb un grup de ball. Després de nomenar als càrrecs es va donar pas al sopar de capitania i, com a punt final a la nit, els assistents van poder gaudir d’una revetla.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − nou =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell