25n
25N
25N

Eva Sanz és la nova presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud

L’alcaldessa de Benetússer assegura que accepta “el repte d’integrar a tots i desenvolupar els importants projectes de futur que tenim en marxa”

Eva Sanz és la nova presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud
16/09/2019 -

L’alcaldessa socialista de Benetússer, Eva Sanz, és la nova presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud per a esta legislatura, després de resultar elegida en el plé de constitució celebrat ahir. Sanz va comptar amb el suport de 14 dels delegats presents, cosa que la va permetre imposar-se front als altres dos candidats presentats, l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján (PSPV) i l’alcaldessa de Llocnou de la Corona, Francisca Llopis, del PP.

La nova presidenta de la Mancomunitat, després de prendre possessió del càrrec, ha assegurat que “com sempre, la meua intenció és que les portes del meu desptax estiguen obertes per a que entre tots i totes afrontem els reptes que esta Mancomunitat té per davant en els pròxims anys”. Entre els més importants, va esmentar el Plà Estratègic Comarcal, que fou aprovat en l’anterior legislatura i que té com a missió desenvolupar més de una cinquantena d’estratègies que engloben a les 20 localitats que formen la comarca.

Sanz, vicepresidenta de la corporació durant la legislatura anterior amb Carlos Fernández Bielsa, ha agraït “el suport de tots i totes” i s’ha compromés “a treballar en una Mancomunitat en la que el més important siguen les polítiques adreçades a les persones, tal com ha sigut la tònica durant els últims quatre anys”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus