25n
Orgull
Orgull

Eva Ortiz acusa Oltra d'"irresponsable" per tornar a proposar la taxa turística

Eva Ortiz acusa Oltra d'"irresponsable" per tornar a proposar la taxa turística
07/09/2019 -

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha acusat hui la vicepresidenta del Consell Mónica Oltra d'”irresponsable” per tornar a proposar implantar la taxa turística espantant els turoperadors.

Per a la dirigent popular, “l’esquerra sembla que també vol posar el risc el turisme amb la permanent amenaça de l’aprovació d’una taxa turística en la nostra Comunitat”. Per això, Ortiz ha anunciat que el PP està presentant mocions en tots els municipis turístics de les tres províncies “per a, davant les permanents amenaces del Botànic, frenar una mesura que perjudica un sector que representa el 13% del PIB de la Comunitat Valenciana. No ens quedarem de braços plegats”.

Eva Ortiz ha qualificat d'”irresponsable a Oltra per anunciar la intenció d’implantar aquest nou impost afirmant ahir mateix que el Consell no tira la tovallola per a aprovar-lo. Podemos també ho ve anunciant per activa i per passiva. En un moment en què el sector registra caigudes en l’arribada de britànics pel Brexit i es persegueix l’objectiu d’augmentar la despesa de les estades, el simple fet que es parle d’això fa que arriben menys turistes a la nostra Comunitat i que els turoperadors, que fan una planificació a anys vista, ens vegen com una regió més onerosa que altres destinacions competidors i per tant ens traguen de la seua planificació. El simple debat d’aquesta taxa que vol imposar Puig i Oltra és enormement lesiu per al nostre turisme, la nostra economia i la nostra ocupació després de registrar-se el major augment de l’atur dels últims anys”.

Per a Eva Ortiz, “el Consell en lloc d’abaixar impostos en temps de crisis, els puja. En lloc de donar suport al sector lluitant contra la competència il·legal, es dedica a llançar amenaces la conseqüència directa de les quals serà que vinguen menys turistes. Oltra es delata i no pot ocultar la seua intenció d’aprovar la taxa turística per la porta de darrere, posant en risc una de les destinacions més importants d’Europa. Viuen d’esquena a la realitat dels qui cada dia obrin la persiana d’una activitat que genera més de 250.000 ocupacions directes en la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 6 =