25n
25N
25N

Eva Ortiz, a Puig: "Quan deixarà de tapar la corrupció dels seus germans?"

Eva Ortiz, a Puig: "Quan deixarà de tapar la corrupció dels seus germans?"
11/02/2021 -

La portaveu adjunta del Grup Popular en Les Corts Eva Ortiz, ha preguntat hui al president de la Generalitat, Ximo Puig, “quan deixarà de tapar la corrupció dels seus germans”.

Eva Ortiz s’ha pronunciat així en la sessió de control al cap del Consell en Les Corts. La diputada ha fet al·lusió a les últimes informacions en les quals una testimoni ha declarat que Francis Puig, germà del president, és l’epicentre d’una trama de corrupció.

“La veritat és que el germà del president està imputat, i els seus socis, els Adell Bover, estan imputats i la testimoni diu que li feien signar nòmines falses de programes ficticis que mai van existir per a cobrar més subvencions de l’administració que presideix Puig”.

“Per a aconseguir aquestes subvencions sempre va ser indispensable una persona: el germà del president. La testimoni diu expressament que Francis és la persona que té la clau d’entrada a totes les Conselleries, que és el cap i el cervell de tota l’organització per a captar subvencions”, ha indicat Eva Ortiz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 18 =