25n
25N
25N

Eva Hache, Bertín Osborne o Paco Arevalo són alguns dels artistes que actuaran en l'Auditori en la temporada Tardor 2016"

Eva Hache, Bertín Osborne o Paco Arevalo són alguns dels artistes que actuaran en l'Auditori en la temporada Tardor 2016"
07/09/2016 -

L’Auditori de Torrent es prepara per a la nova temporada Tardor 2016, presentant una programació amena, divertida i sobretot de gran qualitat artística, que no deixarà a ningú indiferent. La temporada s’inicia amb el monòleg: Les amígdales de les meues amígdales són les meues amígdales, de Luis Piedrahita el dia 1 d’octubre. I acabarà en el mes de gener, amb una actuació infantil de la mà de la cantant i veu Disney a Espanya, Gisela, que cantarà cançons i comptarà contes infantils.

Durant estos mesos l’Auditori, serà l’escenari de grans obres teatrals. Drames i comèdies es donaran cita esta temporada, com Els veïns de dalt amb Eva Hache; Nina de porcellana amb José Sagristà; el Pintor de Batalles amb Alberto Jiménez i Jordi Rebellón; o Per humor a l’Art, amb els sempre divertits Bertín Osborne i Paco Arevalo.

Els amants de la música podran gaudir de concerts que comptaran amb l’assistència de grans artistes com Nacht Trio o el Duo Gelós-Ramírez, entre molts altres. A més grans obres clàssiques com La Bohème, la Romàntica o el Trencanous, es representaran esta temporada.

La programació també compta amb un festival flamenc, amb les interpretacions de Farruquito, Juan Fesol Nieto junt amb José Enrique Morente i Lole Montoya.

I com tots els anys, les agrupacions locals de Torrent, Banda Simfònica Cercle Catòlic, Va unir Musical i Escola Coral, també tenen cabuda en la programació, celebrant diferents concerts.

Per a més informació o per a adquirir les entrades dels espectacles, es pot consultar la pàgina web de l’Auditori: www.auditoritorrent.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + catorze =