25n
25N
25N

EUPV demana "fermesa" a l'Ajuntament davant la concessió del Ministeri al Sidi Saler

EUPV demana "fermesa" a l'Ajuntament davant la concessió del Ministeri al Sidi Saler
02/12/2018 -

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, ha qualificat d'”una mala notícia” la decisió del Ministeri de Medi ambient d’aprovar la concessió que permetrà reobrir l’hotel Sidi Saler i ha demanat “fermesa” a l’equip de govern municipal, ja que “els partits que estan governant en la ciutat s’han manifestat en diverses ocasions a favor de l’enderrocament de l’hotel”.

Des d’Esquerra Unida han assenyalat en un comunicat que comparteixen aquesta posició pel que li han demanat a l’equip de govern que “es mantinga ferm en les seues conviccions i amb la legalitat en la mà faça tot el necessari perquè l’hotel no puga tornar a obrir”.

Para EUPV aquesta notícia suposa “un pas arrere” en l’intent de regenerar la costa valenciana i del cordó dunar del Saler, que s’havia iniciat amb el desmantellament del poliesportiu i l’enderrocament de la fàbrica Plexi. “L’hotel –ha destacat Albert– és un símbol desafortunat de la urbanització en un Parc Natural com és l’Albufera. Reobrir aquest hotel significa normalitzar una activitat econòmica incompatible i insostenible amb els valors naturals de l’Albufera”.

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat ha explicat que els informes municipals desaconsellen la reobertura de l’hotel “tant per les altures que superen les permeses com pels danys mediambientals que ocasionaria, a més d’anar en contra de la normativa de protecció del Parc Natural”. “Els interessos privats no poden prevaldre sobre el ben general. La solució per al Sidi no és una altra que l’expropiació i l’enderrocament”, ha manifestat Albert.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 3 =

CCCC
torrent