caixa popular

Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural de Mislata amb el seu nou espectacle

‘No estem bé’ s’estrena en la ciutat coincidint amb les activitats programades per al Mes de la Llengua

Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural de Mislata amb el seu nou espectacle
25/09/2017 -

El teatre del Centre Cultural va acollir divendres passat “No estem bé”, el nou espectacle d’Eugeni Alemany i Maria Juan, una actuació en valencià, curull d’humor quotidià, que arribava a Mislata amb motiu de la celebració del “Mes de la Llengua”.


Amb ‘No estem bé’ Eugeni Alemany i Maria Juan aconsegueixen revolucionar al públic amb les seues sàtires i monòlegs inspirats en la vida quotidiana i l’actualitat. És la primera vegada que els dos humoristes comparteixen escenari, però el seu nou treball està causant sensació en el panorama panorama teatral valencià fusionant la comèdia teatral i el monòleg d’humor en una funció plena de situacions divertides i algunes extremadament delirants. 


L’espectacle, organitzat per la regidoria de Promoció de Valencià, s’emmarca dins de l’ambiciós programa d’activitats que s’estan realitzant durant tot el mes de setembre per a fomentar l’ús del valencià a Mislata. 


La regidora Ana María Julián, responsable de la iniciativa, explica amb satisfacció que les entrades -gratuïtes- per a veure el nou espectacle d’Eugeni Alemany “es van esgotar als quinze minuts posar-les a la disposició de la ciutadania” i que el “Mes de la Llengua” té com a objectiu “fomentar la nostra llengua fent partícips als veïns d’activitats emmarcades en l’ús del valencià”.


Les últimes cites del “Mes de llengua” tindran com a destinació els centres escolars de la ciutat. Demà dimarts 26 de setembre se celebra el Dia Mundial de les Llengües i l’Ajuntament repartirà en els instituts un decàleg amb els drets i deures de les llengües en valencià, castellà, anglès i francès, mentre que a principis d’octubre es desenvoluparà una altra campanya, relacionada amb la salut bucodental, dirigida a l’alumnat d’Infantil i Primària dels col•legis de Mislata.
 


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats