25n
Orgull
Orgull

Etnomusic Estiu continua divendres amb l’actuació d’Ogun Afrobeat

Etnomusic Estiu continua divendres amb l’actuació d’Ogun Afrobeat
16/08/2018 -

El cicle de músiques del món Etnomusic Estiu 2018, organitzat pel Museu Valencià d’Etnologia i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, continua la seua marxa. Els melòmans i aficionats podran gaudir aquesta setmana amb els ritmes d’Ogun Afrobeat. El concert tindrà lloc a les 22.00 hores al pati del Centre Cultural La Beneficència.

Ogun Afrobeat, la banda liderada pel nigerià Akin Onasanya, torna a alçar les seues armes amb un nou disc “Koko Iroyin” (“l’important del missatge” en yoruba), pretenen rebuscar en les arrels de la música nigeriana adaptant ritmes tradicionals com l’Apala, el Juju o l’High Life a la seua manera d’entendre la música. L’important del missatge està a reconéixer els cors ancestrals al frasege dels metalls, el talkindrum en la secció rítmica i els colors d’Àfrica en el cocotte de la guitarra.

L’accés al concert és gratuït, però hi ha aforament limitat. Les entrades s’estan repartint des del dimarts passat. Encara es poden replegar en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia o reservar-les a través de la pàgina web del museu.

L’edició d’estiu de l’Etnomusic, que ve a substituir a l’anterior Estiu a La Bene, es va celebrant des del 6 de juliol durant tots els divendres fins al 21 de setembre al pati de La Beneficència. És una proposta que inclou grups de música folk i músiques del món, però també altres estils com ara el jazz, el flamenc o la música indie, per tal d’abastar un caire més festiu, propi de les nits dels mesos d’estiu.

Així, totes les activitats musicals organitzades pel Museu Valencià d’Etnologia s’emmarquen ara baix la marca Etnomusic, que consta de tres cicles: Primavera, Estiu i Tardor, amb les seues especificitats cadascun d’ells. A més, totes aquestes activitats musicals formen part de València és música, lema de l’Àrea de Cultura de la Diputació, que serveix per a difondre i fer patent la importància de la música en la societat valenciana, i que emmarca totes les línies d’actuació de la Diputació en l’àmbit musical.

A més d’Ogun Afrobeat, els mesos d’agost i setembre comptaran amb formacions com ara Jóvenes Clásicos del Son Cubano, Mundo Chillón, Marinah, Cobla dels Sons Essencials, Perico Sambeat Quartet i International Citrus Band.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =