caixa popular

L'Ajuntament promou els estudis a l'estranger entre l'alumnat del Conservatori Municipal de Música José Iturbi

L'Ajuntament promou els estudis a l'estranger entre l'alumnat del Conservatori Municipal de Música José Iturbi
24/01/2018 -

10.000 euros en premis. Aquest és l’import total que destinarà l’Ajuntament de València per a estudiants del Conservatori Municipal de Música José Iturbi que han sigut admesos en una universitat, conservatori o escola superior de música estrangera. El termini de presentació d’aquestes sol·licituds està obert des de hui fins al 12 de febrer.

La convocatòria té per objecte la concessió d’una retribució econòmica a l’alumnat que ha realitzat els seus estudis professionals al Conservatori José Iturbi en el curs immediatament anterior a la convocatòria del premi. Entre els requisits per a participar es troben haver cursat com a mínim els últims quatre cursos d’ensenyament professionals al conservatori, tindre una nota mitjana mínima de 7 i comptar amb un informe favorable de capacitats i aprofitament d’estudis per part del professor tutor al conservatori, confirmat per la Comissió de Coordinació Pedagògica.

L’alumnat haurà de ser espanyol o nacional d’un estat membre de la Unió Europea; presentar, a més, el certificat de la seua admissió per a cursar estudis de música a l’estranger; no estar afectat per alguna de les prohibicions previstes en l’article 13 de la Llei General de Subvencions; i acreditar trobar-se al corrent del compliment de les obligacions tributàries amb l’Ajuntament de València, la Hisenda autonòmica, l’Agència Tributària i la Seguretat Social.

La convocatòria contempla que en el cas extraordinari d’un alumne que no ha finalitzat els seus estudis professionals i que pel seu nivell ha sigut admés en un centre de música estranger, també podrà entrar en aquest concurs. En aquest cas, serà necessari, a més de l’informe del tutor, l’aprovació per part del Consell Escolar del conservatori de la concurrència d’aquest alumne.

La persona sol·licitant es compromet a presentar al llarg de l’any següent de la convocatòria un certificat global de l’estada i aprofitament d’estudis emés per la universitat, escola o conservatori superior. Al mateix temps, l’alumnat premiat oferirà un recital i una classe magistral o seminari de la seua especialitat gratuïts per als alumnes del Conservatori Municipal José Iturbi durant el curs acadèmic per al qual s’atorga el premi. La convocatòria també especifica que si dels estudis deriva algun treball susceptible de ser publicat, l’autor o autora haurà de fer constar l’obtenció d’aquest premi en el treball publicat.

Tota la informació corresponent a aquesta convocatòria, així com la sol·licitud en línia, es pot trobar a la pàgina web de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats