caixa popular

Sarrià presenta l'estudi d'alternatives per als Blocs Portuaris

Sarrià presenta l'estudi d'alternatives per als Blocs Portuaris
06/11/2018 -

El regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià, s’ha reunit amb representants de les i els propietaris dels blocs portuaris per a explicar-los l’estudi d’alternatives que ha entregat l’empresa municipal AUMSA per a resoldre la seua situació. «El document servirà de base perquè el Govern municipal, juntament amb la Conselleria d’Habitatge, establisca un full de ruta per solucionar la problemàtica d’aquesta ubicació», ha explicat el delegat.

Tal com ha subratllat el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, en la trobada, «l’estudi contempla tres alternatives diferenciades: la primera és el manteniment del planejament actual, que està fora de l’ordenació; mentre que les altres dues opcions impliquen impulsar un canvi en el planejament urbà que permeta la rehabilitació de la construcció o la seua reedificació».

«Estem davant un problema complex», ha reconegut el regidor. Acompanyat dels professionals que han redactat l’estudi d’alternatives, el regidor Sarrià ha explicat als representants «els fonaments tècnics i econòmics de l’estudi que s’estan utilitzant», ha explicat. «D’aquesta manera –ha afegit- aquests poden constatar que no es tracta únicament d’una decisió política, sinó que les solucions proposades es basen en un estudi seriós i rigorós de les diferents alternatives disponibles».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 2 =

jornadas gastronomicas el puig
semana santa de torrent 2019