25n
25N
25N

Estudiants de l'IES María Carbonell presenten a l'Ajuntament els seus projectes creats a l'Escola d'Emprenedors

El pròxim 11 de maig a Torrent “Naturama” i “3R”, les dues cooperatives creades, vendran els productes que han elaborat ells mateixos

Estudiants de l'IES María Carbonell presenten a l'Ajuntament els seus projectes creats a l'Escola d'Emprenedors
26/04/2019 -

Dimarts passat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz i la regidora d’Educació, Ana Martín, van rebre a uns 40 alumnes i alumnes de 3r de l’ESO de l’IES María Carbonell que van presentar els seus projectes d’empresa que han creat durant aquest curs en el marc de l’Escola d’Emprenedors Sostenibles de Natura i Cultura. Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Benetússer finança aquest projecte dirigit a l’alumnat de secundària amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora entre els joves del municipi.

Els professors de l’Escola d’Emprenedors Sostenibles han tutoritzat durant 7 mesos la creació i gestió d’una cooperativa seguint els passos que donaria una empresa real. L’elecció dels càrrecs, redacció d’estatuts, elaboració de productes i disseny de logotip han sigut algunes de les tasques que aquests joves han hagut de realitzar com un simulacre dins de l’assignatura de IAEE de 3r de l’ESO. El projecte els ha obligat a treballar en equip, prendre decisions, resoldre conflictes i els ha servit per a treballar les capacitats i habilitats que necessitaran en el futur així com per a prendre consciència per crear una empresa des de l’enfocament de la sostenibilitat és possible.

“Són necessàries aquestes activitats perquè puguen posar en pràctica l’estudiat, quan s’involucren d’aquesta forma assimilen millor l’assignatura. Els hem oferit poder vendre els seus productes en el mercat municipal i en la FAC com ja van fer l’any passat, d’aquesta forma, coneixen com és el contacte amb la gent per a poder vendre els seus productes”, explica la regidora d’Educació Ana Martín.

El pròxim 11 de maig a Torrent “Naturama” i “3R”, que així es diuen les dues cooperatives, vendran els productes que han elaborat ells mateixos com a sabó casolà, “potatos” naturals, paracaigudes reciclats, jocs fets amb material reciclat, clauers amb teles reutilitzades, entre altres. A més, hauran de mesurar-se amb les altres 30 cooperatives de Primària i Secundària que participen en aquesta VI edició de la Trobada d’Emprendors Sostenibles. Fins a aqueix dia es pot seguir els seus treballs a través de la web www.emprendedoressostenibles.com/cooperativas/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria