25n
25N
25N

Els estudiants de la UPV reprenen les classes presencials després del brot de coronavirus

Les classes es van suspendre en tot el campus de Vera després del brot detectat en la festa il·legal del Galileo Galilei

Els estudiants de la UPV reprenen les classes presencials després del brot de coronavirus
19/10/2020 -

La Universitat Politècnica de València (UPV) reprén les classes presencials al campus de Vera després que el brot de coronavirus detectat al Galileo Galiei, el passat 26 de setembre, obligara a suspendre-les. Després de 14 dies amb classes online, els 25.000 alumnes i alumnes de la UPV recuperen a poc a poc la normalitat al campus.

Per a alguns dels estudiants era el primer dia amb classe presencial des de l’inici del curs. I és que la UPV ha ideat un model híbrid, que combina l’ensenyament online amb la presencial amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i controlar la propagació del virus.

Una festa il·legal al terrat del Col·legi Major Galileo Galilei deslligava un important brot de coronavirus, que obligava a confinar a tots els residents, però també a tancar el campus per a controlar el virus. Després del focus registrat –que va arribar a les 168 persones, al voltant de 130 residents–, els estudiants “han sigut revisats diàriament per l’equip mèdic del Galileo Galilei, actualment compost per quatre facultatius, i s’han realitzat noves analítiques a tots, a instàncies del col·legi major, per a tindre un control exhaustiu de la situació”, destaquen. A més, s’han realitzat test a tots els treballadors, cap d’ells va resultar positiu.

Una vegada controlat el brot, la UPV torna a la normalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =