25n
25N
25N

Estudiants i docents de música, professionals i bandes de música tenen un 50% de descompte en el Museu de les Ciències

Aquesta promoció s’ha posat en marxa amb motiu de la nova exposició ‘Play. Ciència i música’

Estudiants i docents de música, professionals i bandes de música tenen un 50% de descompte en el Museu de les Ciències
06/11/2020 -

Estudiants i docents de centres d’ensenyament i escoles de música, incloent-hi les no reglades, professionals del món de la música i membres de bandes de música poden beneficiar-se d’un descompte del 50% en les entrades del Museu de les Ciències i conéixer la nova exposició ‘Play, Ciència i música’.

Per a poder accedir a aquest descompte, han d’acreditar la seua pertinença a aquest col·lectiu presentant el document pertinent (matrícula del centre al qual pertanyen, carnet o amb un escrit de la banda segellat confirmant que pertanyen a ella). És aplicable solo en taquilles sobre la tarifa general i reduïda. També poden reservar a través del telèfon 96 197 46 86

La mostra ‘Play. Ciència i música’ compta amb espais que permeten al públic participar en experiències multimèdia entorn dels processos creatius i cognitius de la música.

També acull una àmplia col·lecció històrica de més de 200 instruments musicals de diferents èpoques i cultures. Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d’una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió, o una arpa virtual són algunes de les propostes d’aquesta exposició interactiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quatre =