25n
Orgull
Orgull

Aforament complet en l'estrena de la nova piscina lúdica de Paiporta

Aforament complet en l'estrena de la nova piscina lúdica de Paiporta
10/08/2018 -

Aquest divendres s’ha estrenat a Paiporta la nova piscina lúdica d’estiu del poliesportiu municipal. L’Ajuntament ha invertit vora 400.000 euros en una reforma a fons necessària per a donar-li una vida nova a unes instal·lacions envellides. La primera jornada de portes obertes ha sigut un èxit, ja que els tiquets per a accedir-hi s’acabaren en tan sols unes hores. La piscina manté els preus de l’any passat, i estarà oberta aquest cap de setmana i fins al 16 de setembre. Dilluns 13 d’agost tindrà lloc la segona jornada de portes obertes, per a la que també s’han exhaurit els tiquets.

La inversió de la nova piscina municipal d’estiu es va incloure en les inversions financerament sostenibles decidides per l’equip de govern el juny de 2017, com un projecte essencial per a l’oci de la ciutadania, especialment, a l’estiu. Es considerava també ineludible escometre la reforma, ja que l’envelliment de les instal·lacions i la manca de manteniment en legislatures anteriors havia motivat una davallada en la qualitat i comoditat de les intal·lacions.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i altres membres de l’equip de govern, han visitat les instal·lacions de la piscina poques hores abans de l’estrena. “El nostre poble necessitava una piscina digna, i això és el que hem aconseguit amb aquesta remodelació d’una instal·lació que havia estat abandonada pels governs anteriors”, ha explicat la dirigent paiportina.

“Ara podem gaudir d’una de les millors piscines de la comarca a uns preus que segur que són els més baixos”, ha afegit Martín.

Per últim, l’alcaldessa de Paiporta ha enviat un missatge d’agraïment a totes les persones de les àrees d’Esports, Urbanisme i l’empresa pública ESPAI, que han estat treballant aquests últims dies per posar-ho tot a punt per a l’obertura, “per deixar-se la pell treballant perquè la gent del nostre poble puga gaudir d’aquesta fantàstica piscina”.

La piscina lúdica d’estiu s’ha obert amb algunes zones instal·lades de forma provisional, per a oferir els màxims dies de bany a la ciutadania de Paiporta. Una vegada tanque les seues portes, el pròxim 16 de setembre, es finalitzaran alguns detalls que han quedat pendents, a més de plantar més arbres per a augmentar les zones d’ombra, tasca que no era aconsellable actualment degut a la calor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + huit =