25n
25N
25N

Els crims de Grindewald, Robin Hood i Superlópez, entre les estrenes de desembre en el Tívoli

Els crims de Grindewald, Robin Hood i Superlópez, entre les estrenes de desembre en el Tívoli
04/12/2018 -

Desembre, el mes del Nadal, sol ser també un mes molt cinematogràfic, en el qual les productores aprofiten per a tirar la resta quant a estrenes de l’any es refereix. A Burjassot, després d’estrenar el mes amb l’últim de Millenium i amb l’última superproducció de Disney, la festa del cinema no es deté, sinó que avançarà in crescendo fins a dir adéu a un 2018 espectacular, cinematogràficament parlant.

El cap de setmana del 7 al 9 de desembre, els espectadors que acudisquen al cinema Tívoli viatjaran, d’una banda, amb la fantasia de la seqüela d'”Animals fantàstics”. I és que arriba a la sala fosca de Burjassot “Els crims de Grindewald”. La nova cinta de Warner Bros, dirigida per David Iots i escrita per l’arxifamosa J. K. Rowling, torna a estar protagonitzada per Eddie Redmayne.

No recomanada per a menors de 7 anys, en aquest segon lliurament, el malvat mag fosc Grindewald ha aconseguit escapar de MACUSA (Congrés Màgic dels Estats Units d’Amèrica) i ha començat a reunir seguidors, la majoria dels quals no sospiten les seues vertaderes intencions: alçar als mags purasangre per a regnar sobre totes les criatures no màgiques. En un esforç per frustrar els plans de Grindelwald, Albus Dumbledore (Jude Law) recluta al seu antic estudiant Newt Scamander, qui accedeix a prestar la seua ajuda, sense conèixer els perills que esperen.

Les projeccions de “Els crims de Grindewald” seran el divendres 7 i el dissabte 8 de desembre, a les 19h, i el diumenge 9 de desembre, a les 16:30h.

D’altra banda, Robin Hood, l’arquer i heroi de la tradició medieval anglesa també arribarà al cinema Tívoli, del 7 al 9 de desembre. La història del Robín dels boscos, que robava als rics per a ajudar als pobres, ha saltat de nou a la pantalla gran de la mà del director Otto Bathurst i protagonitzada per Taron Egerton.

L’acció i l’aventura centren la trama d’aquesta cinta basada en l’arquetípic personatge, començant la història quan el jove Robin Hood (Taron Egerton) torna a la seua llar, endurit, després de lluitar com a guerrer en Les Croades. Serà llavors quan descobreix un regne en el qual la corrupció és la moneda de canvi de la corona anglesa. En aqueix moment, al costat del seu company Little John (Jamie Foxx), pren la decisió de formar una banda de bandits i liderar una audaç rebel·lió en la qual s’enfrontaran al malvat Xèrif de Nottingham (Ben Mendelsohn).

Robin Hood es projectarà en el cinema Tívoli el divendres 7 i el dissabte 8, a la 22:30h i el diumenge 9, a les 19:30h.

El 15 i el 16 de desembre, el cinema Tívoli rebrà l’arribada d’un clàssic del Nadal, “El Grinch”, el qual vindrà acompanyat de “Superlópez”, mentre que el 28 i el 30 de desembre, el cinema Tívoli s’acomiadarà de l’any amb la projecció de la pel·lícula familiar “Ralph trenca Internet”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

CCCC
torrent